TIL TOPPS: Dommerne var fra seg av begeistring etter at Åsleik Engmark hadde vært på dansegulvet forrige lørdag. Foto: Scanpix

Nadya Khamitskaya danser med smerter: - Har vært en tøff uke for Åsleik

(VG Nett) Nadya Khamitskaya trosser smerter for å få Åsleik Engmark til semifinalen i «Skal vi danse».

  • Ida Anna Haugen

Artikkelen er over ni år gammel

- Jeg besvimte på vei til trening, og da tråkket jeg over. To leddbånd ble skadet, men jeg skal danse på lørdag. Det må jeg uansett, sier Nadya Khamitskaya til VG Nett.

Gir alt

Dansepartneren til Åsleik Engmark har hatt en tøff uke etter skaden, og har gått glipp av verdifull trening sammen med Engmark. Det har vært usikkerhet rundt hvorvidt hun vil klare å gå på parketten, og ifølge Khamitskaya er ikke legen veldig fornøyd med at hun danser.

- Han sa egentlig at jeg skulle vente fire uker med sport. Men hvis jeg bruker fotskinne for å støtte opp, så er det greit, sier Khamitskaya, som egentlig synes mest synd på Engmark.

- Det har vært en tøff uke for Åsleik. Vi har ikke fått øvd så mye som vi ville, og på mandag var vi veldig deppa, sier hun.

Les også: Maria Haukaas Mittet rundlurte Åsleiks dansepartner

TØFF UKE: Nadya har måttet se på mens Åsleik har trent sammen med Elena. Foto: TV 2

Favoritter

Mens Khamitskaya hadde treningsforbud, fikk Engmark inn Elena Bokoreva Wiulsrud som partner. De har øvd inn en samba, som siden har måttet endres når Khamitskaya var tilbake.

- Det har vært mye fram og tilbake, og Åsleik har måttet lære seg tre danser, men vi håper at ingen skal se at jeg er skadet når vi danser lørdag. Nå skal vi trene i hele dag og i hele morgen, og så skal vi gjøre så godt vi kan, sier hun.

Foreløpig har det gått veldig bra med danseparet. Sist uke var de det første paret til å få full pott hos dommerne, og de har generelt fått gode poeng av dommerne.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN
Og følg journalist Ida Anna Haugen på Twitter

Les også

Flere artikler

  1. Dansekongen Åsleik vil unngå «dansefella»

  2. Aylar berget semifinaleplass: - Nå skal jeg gi alt for kvinnene

  3. «Skal vi danse»-Åsleik avslører vinnertrikset

  4. Maria ute av «Skal vi danse»

  5. «Skal vi danse»-Nadya trosser smertene

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder