REISER VEKK FRA ASFALTJUNGELEN: Ivar «Ravi» Johansen har fått jobb som programleder i TV3-konseptet «Småbruket». Foto: Frode Hansen
REISER VEKK FRA ASFALTJUNGELEN: Ivar «Ravi» Johansen har fått jobb som programleder i TV3-konseptet «Småbruket». Foto: Frode Hansen

Bytter programlederbeite - Ravi drar på landet

TV

Ivar Ravi Johansen bytter ut musikktalenter med folk som drømmer om et stille liv på landet.

Publisert:

Musikeren og programlederen for blant annet «X Factor» bytter ut glam og talenter med livet på landet når han melder overgang til TV3.

Til høsten skal han være programleder for serien «Småbruket», hvor han følger fire byfamilier og sjansen til å vinne et småbruk.

Det er til slutt bygdefolket på stedene han besøker som bestemmer hvilken familie som får lov til å overta småbruket. Ravi sier han er overrasket selv over sin egen programleder-overgang fra by til bygd.

- Jeg så ikke dette helt komme jeg heller. Jeg ble overrasket da jeg ble spurt! Jeg hadde et møte med TV3 en fredag, fikk med meg noen skriv og ble forelsket i hele ideen. Det er et veldig sympatisk prosjekt, deltakerne har drømmer, mål og håp jeg kan identifisere meg med. Så jeg tror jeg blir en engasjert programleder!

- Jeg gleder meg til å spørre og grave om ting om gårdsdrift som jeg ikke vet, og som seerne heller ikke vet. Læringskurven blir bratt! Jeg har minst ti tommeltotter, men er veldig åpen for å lære noe nytt.

Har du også hatt en drøm om småbruk, katt og kaniner?

- Jeg har hatt det, og jeg har det. En annen ting er om jeg får ut fingeren! Nå får jeg følge med på andre som har drømmen i hvert fall, sier Ravi som har en formening om hvorfor så mange drømmer om et gårdsbruk i det fri.

- Jeg tror det dreier seg om et ønske om å tenke på én ting av gangen!

Ravi har ikke lagt musikerkarrieren på hylla, selv om han nå er programleder for noe ganske annet. Han har flere prosjekter på gang.

- Mitt mål er å jobbe litt med TV og litt med musikk hver dag. Det eneste konkrete foreløpig er en hyllestplate til Thorbjørn Egner som ville fylt 100 år i år. Jeg skal etter planen være med med en låt der, sammen med Andreas Mjøs fra Jaga Jazzist, som jeg har vokst opp med. Og så har jeg vel et mål om å gi ut plate før jeg er 40, jeg fylte 36 her om dagen.

Her kan du lese mer om