Sigurd går solo

Sigurd Sollien har vært på karneval i Rio, vært reiseleder i sanddynene på Gran Canaria og i sauna i Finland. Helt uten Silje Stang.

ARTIKKELEN ER OVER 17 ÅR GAMMEL

- Man føler tomhet og smerte når ethvert forhold - enten arbeidsmessig eller seksuelt - brytes. Men det forsvinner etter hvert. Nå klarer jeg meg ganske bra uten Silje. Men jeg håper at Silje og jeg en gang i fremtiden kan spise flymat sammen igjen, sier Sigurd Sollien, som har en enkel konklusjon på hvordan det er å jobbe alene.

Nye reisebrev

- Det er dobbelt så mye å gjøre!

Til høsten kommer han med 12 programmer på TVNorge med reisebrev fra blant annet Thailand og Brasil. Og på karnevalet i Rio kan alt skje.

- Det er så få offentlige toaletter at de tisset i karnevalstoget mens de gikk. En av mennene tisset på oss. Han traff litt på gaten og litt på oss, forteller Sigurd Sollien.

I Brasil opplevde de også at en i teamet ble ranet.

- Plutselig var lydmannen Einar 30 meter bak oss. 20 små tenåringer satt på ham, og han ble frastjålet både klokke og briller. Det gikk så utrolig fort at vi ikke klarte å gjøre noe, sier Sigurd Sollien.

- Ble du skremt?

- Nei, men det var nok mer guffent for Einar. Men vi spanderte øl på ham.

På Kanariøyene oppdaget Sigurd et helt nytt reisemål, øya La Palma.

- Den var veldig spennende med skiftende natur. De satset på landsbyturisme, hvor man kunne leie flotte hus. Dit vil jeg tilbake, sier den bereiste Sigurd Sollien.

«Silje og Sigurd - et slags reiseprogram» ble en gedigen suksess på TVNorge, med godt over 300 000 seere. Sigurd tenker ikke over at han må følge opp suksessen.

- Jeg bryr meg ikke om seertallene. Det er vanskelig å spå hvordan det vil gå, sier Sigurd.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder