Lurt til «homofilt konebytte»

Saksøker for 10.000.000 dollar etter serien «Konebytte»

(VG Nett) En mann saksøker TV-selskapet etter at deltagelsen i den amerikanske versjonen av «Konebytte» ikke ble riktig slik han hadde tenkt seg.

  • Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

Jeffrey D. Bedford fra Oklahoma ble grundig irritert da han så hva TV-produsentene hadde byttet hans kone med i den populære realityserien.

Nå saksøker han Walt Disney, eier av både ABC og produsenten av showet RDF Media, for 10 millioner dollar eller i overkant av 67 millioner kroner.

Bedford føler seg lurt etter at en homoseksuell mann ble sendt hjem til ham i stedet for en kvinne fra et heteroseksuelt hjem, melder PlanetOut Network.

Bibelkurs

I begrunnelsen for saksøkingen skriver Bedford også at den homofile mannen inviterte en annen gruppe homofile mens han arrangerte et bibelkurs for baptistkirken i Haileyville hjemme hos seg selv.

Men det er ikke bare det homofile som plager amerikaneren. Han nevner i samme slengen at han ble fysisk og psykisk nedbrutt av det han mener er løgn fra produsentene av showet.

Han mener de gjentatte ganger fortalte ham at kona var i ferd med å forlate ham og at de truet med ikke å fortelle hvor kona befant seg hvis han ikke samarbeidet.

Suksess

Forskjellige versjoner av «Wife Swap» eller «Konebytte» har gått på TV i mange land. Serien startet i England og har vært en braksuksess. Også en norsk versjon har vært laget.

Konseptet går ut på at en mann eller kvinne i en familie bytter plass med en mann eller kvinne i en annen familie. Der skal de følge familiens dagligliv og leve slik den «ekte» kona eller mannen gjør. Det har hendt at noen av deltagerne har funnet lykken i den andre familien, men slik gikk det ikke for Bedford.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder