RIVALER: Linnéa Myhre, Per Heimly, Line Verndal og Idar Vollvik. Foto: Mattis Sandblad, Frode Hansen og Jørgen Braastad Foto:,

Her er årets «Skal vi danse»-kjendiser

Fotballfrue og Linnéa Myhre til dansekonkurransen

Fotballfrue Caroline Berg Eriksen er blant de tolv kjendisene som skal konkurrere mot hverandre på parketten til høsten.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

11 av deltagerne stilte på dagens pressekonferanse i Oslo. Fotballfrue Caroline Berg Eriksen prioriterte heller middelhavscruise med familien fremfor TV-lanseringen. Imidlertid vier hun et eget innlegg til dansekonkurransen tirsdag kveld:
«Jeg gleder meg enormt til å ta fatt på alle utfordringene som venter», skriver hun - og understreker at hun ser frem til å utforske sine egne danseferdigheter.
Berg Eriksen, som ble mor for første gang i fjor, har en travel høst foran seg: I tillegg til å blogge på heltid skal hun være dommer i TV 2 Bliss-programmet «Det Nye-jenta». Men det vil bli tid til dans også, tror bloggeren.

«Jeg får se på dette som en utfordring og fantastiske muligheter jeg ikke kan la gå fra meg, og dersom man ønsker noe må man jobbe for det – så enkelt er det, og jeg vet jeg kommer til å klare og kombinere alt dette veldig fint», konkluderer hun.

Her er samtlige «Skal vi danse»-deltakere:

Per Heimly (fotograf), Line Verndal (skuespiller og programleder), Fam Irvoll (motedesigner), Agnete Kristin Johnsen (artist), Linnéa Myhre (blogger og forfatter), Kine Hellebust (artist, skuespiller, og forfatter), Idar Vollvik (mobilgründer), Kash King (programleder og skuespiller), Andre Villa (motocrosskjører), Roar Strand (tidligere fotballspiller for Rosenborg), Zahid Ali (komiker og skuespiller).

- Jeg ble spurt for to år siden og da sa jeg nei. Denne gangen tok det ikke like lang tid, jeg sa ja nesten med en gang, sier blogger og forfatter Linnéa Myhre til VG.

Tidligere tirsdag ble det også kjent hvem som skal være med i NRK-programmet «Stjernekamp».

Hvem kjendisene skal danse med, er uvisst enn så lenge. Det vet de ikke selv engang. Først på sensommeren vil de håpefulle bli presentert for sine instruktører.

Tidligere dansevinner Katrine Moholt (40) gjør reprise som programleder etter ett års svangerskapspermisjon, mens Didrik Solli-Tangen (27) debuterer som medprogramleder for «Skal vi danse» i den nye sesongen - den 10. i rekken. De to har imidlertid prøvd seg som programlederduo før, i ett program av «Allsang på grensen» i 2012.

Moholt gleder seg til comebacket.

- «Skal vi danse» er så gøy. Vi lever i en egen boble! sier hun til VG før pressekonferansen i Oslo.

Solli-Tangen er en smule nervøs.

- Jeg er nok litt mer spent enn Katrine, sier han - og svarer ja på spørsmålet om han har blitt spurt om å være deltager før.

- Jeg har nok det, men har ikke turt. Så det stor stor respekt av de som er modige nok. Dette er både tøft og tidkrevende.

- Hardt arbeid

Moholt skyter inn:

- Ja, man må være innstilt på å sette av hele høsten. Det er hardt arbeid.

I fjor var det Idol-kjendis Eirik Søfteland som stakk av med seieren i «Skal vi danse».

«Skal vi danse» er et av TV 2s store flaggskip og lokker hver gang flere hundre tusen seere. Som de to foregående årene skal dansekampen konkurrere mot «Stjernekamp» på NRK, men premieredatoene for de to er ikke satt.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder