SUKSESS-SERIER: «One Tree Hill» (t.v.) og «Smallville» - begge sendes på TVNorge. Foto: TVN

Får TV-seriene leve?

(VG Nett) Det er ikke bare fansen som lever i uvisse. Heller ikke stjernene i «One Tree Hill» og «Smallville» vet om de får fortsette.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
One Tree HillSmallvilleSupernatural Video - All Along The Watchtower | Watch Online Free

Ikke før i mai blir det klart om dramaseriene «One Tree Hill», «Smallville» og «Supernatural» får fortsette på skjermen eller om produksjonen legges ned. Først da kommer de store amerikanske TV-kanalene til å legge frem sin programplan for høsten, deriblant CW, som står bak de nevnte tre.

Fram til da vet heller ikke skuespillerne i ungdomsseriene om det er foten ned eller tommelen opp for at det blir en ny runde.

TV-STJERNE: Sophia Bush i «One Tree Hill». Foto: AP

- Ingen tilbud

Sophia Bush, som spiller en av hovedrollene i «One Tree Hill», sier til E! Online at hun ikke har en anelse om hva som vil skje fremover.

- TV-kanalen sier at det er opp til oss, men ingen av oss skuespillere har så langt blitt tilbudt roller i sesong 7, sier Sophia.

Det er TVNorge som sender alle de tre nevnte seriene, og TV-kanalen har nå pause før de starter på sesong seks som spilles inn og vises i USA i vår.

Sophia sier at hun mener det fortsatt er mange spenningsmomenter å spille på i serien, og at skuespillerne fortsatt har det moro på jobb.

Har slutten klar

Når det gjelder Supermann-serien «Smallville», sier CW-president Dawn Ostroff at de snakker om å spille inn sesong ni.

- Vi er forberedt uansett - enten den vil fortsett eller ikke. Hvis vi skal slutte, så har vi handlingen i finalen så godt som klar, sier Ostroff som legger til at han håper serien får fortsette videre.

TV-presidenten kan heller ikke love at «Supernatural» vil få grønt lys fremover, men han tror det er gode muligheter.

FLERE KJENDISNYHETER PÅ RAMPELYS

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder