KJENDISER PÅ VERANDAEN: Marius Borg Høiby og Astrid Smeplass i «Skam». Foto: Skjermdump fra NRK

Her er  «lille» Marius og Astrid S i «Skam»

Sesongavslutningen av den populære NRK-serien bød på to
kjendiser på statistlisten.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Fansen har ventet i spenning på det siste klippet i den siste episoden av «Skam» i sesong to. Det ble sluppet for kort tid siden på NRKs hjemmesider, og her skal vi ikke røpe hva som skjer i den.

Les også: Turoperatør får NRK-refs for «Skam»-markedsføring

Men i tillegg til de fleste karakterene vi har blitt kjent med i løpet av de to sesongene, har skaperne fått med et par kjendiser som statister. Vår kanskje heteste popstjerne for tiden, Astrid S er nemlig med i en sekvens som viser en terrassefest i Oslo.

Hun står i hyggelig passiar med Mari, som vi ble kjent med for noen episoder siden. Popstjernen har ingen replikk, men kameraet hviler på henne i noen sekunder.

Valget av Astrid S som statist er kanskje ikke tilfeldig. Denne uken har hun blitt observert flere ganger sammen med Thomas Hayes, som spiller William i serien, og VG har fått mange bilder tilsendt av fans som har sett de to sammen. Hennes manager Halvor Marstrander har imidlertid avvist at de to er et kjærestepar.

Kan «Skam»-forholdet vare? Parterapeuter vurderer Noora og William

Astrid S er imidlertid ikke alene som kjendis-statist. Marius Borg Høiby, kronprinsesse Mette-Martis sønn, lille Marius som slett ikke er så liten lenger, er også med i sekvensen. Han er festgjest og koser seg med snusleppe, en meksikansk øl med caps på hodet. «Lille» Marius rager for øvrig høyere enn de fleste på verandaen.

Mamma Mette-Marit følger også med på «Skam», les saken her!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder