"Pussy" for slibrig for TV2

Gruppa Pussycats fikk ikke være med på TV2s kåring av tidenes popgruppe. Ingen fikk nemlig stemt på bandet via SMS fordi TV2 filtrerer vekk alle ord som inneholder "pussy", skriver Telemarksavisa.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER 16 ÅR GAMMEL

TV2 legger seg nå flate og lover penger tilbake til alle som stemte på The Pussycats. Flere personer har stemt på Pussycats. De sendte meldinger via mobilen på SMS, men fikk beskjed fra programmet Sone 2 at meldingen var sensurert. Prosjektansvarlig for programmet, Torkel Bergstøl, opplyser at de får mer enn 1.000 tekstmeldinger hver dag.

-Mange av disse er såpass slibrige at vi har vært tvunget til å legge inn filter for å luke ut det verste, sier Bergstøl.

Vokalist og frontfigur i Pussycats, Sverre Kjelsberg, ble stum da Telemarksavisa kunne fortelle at Pussycats ikke fikk være med på den uoffisielle kåringen av Norges beste band gjennom tidene.

-Jeg som hadde inntrykk av at alt var tillatt i TV 2. Et mer uskyldig ord enn "Pussycats" skal du faktisk leite lenge etter, sier en lattermild Kjeldsberg til avisa.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder