Programleder sammen med Katrine Moholt i ny adventsserie: Her synger Ari Behn julen inn på TV

Ari Behn og Katrine Moholt har funnet sammen igjen på TV og her synger de julen inn med «Let it snow. Let it snow. Let it snow» i den nye programserien «Håp i ei gryte».

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Sammen leder de to «Håp i ei gryte», fire allsangs programmer som skal sendes på TV 2 hver søndag i advent nå i dsesember.

- Jeg garanterer masse julestemning. Ari og jeg samarbeider bra og det er ordentlig hyggelig å jobbe med ham, sier Katrine Moholt til VG.

De to fant tonen første gangen i sommer da Ari Behn var gjesteprogramleder i «Allsang på grensen» sammen med Katrine Moholt - og det var da han debuterte som både programleder og artist.

- I all beskjedenhet må jeg vel kunne si at det var min ide at jeg skulle ha Ari som medprogramleder i denne adventsserien. Jeg synes at vi utfyller hverandre veldig bra som programledere, sier Katrine Moholt.

Ari Behn har tidligere vært å se på skjermen sammen med Per Heimly, i reiseprogrammet «Ari og Per», på TVNorge. Han var i fyr og flamme etter TV-sangdebuten på Fredriksten Festning i sommer.

Ari om sitt kongelige hverdagsliv: – Vi tømmer også oppvaskmaskinen

- Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sagt ja da jeg har blitt spurt tidligere år. Det er vel fordi jeg ikke kan synge, sa han i et VG-intervju like etterpå.

Det er imidlertid ikke Katrine Moholt enig i.

- Jeg synes han har en nydelig stemme. Det er noe Frank Sinatra-aktig over Ari Behn, sier Katrine Moholt.

Ari Behn om hvorfor han «så godt som umulig å leve sammen med»

Men i denne programserien skal han ikke først og fremst synge. Det gjør derimot folk som Kåre Conradi, Wenche Myhre, Tone Damli, Helene Bøksle, Ingrid Olava, DDE, Herborg Kråkevik, Rein Alexander, Lisa Stokke og Jørn Hoel. «Gjennomgangsmelodien» i programmet er Julegryta, Frelsesarmeens årlige innsamlingsaksjon i desember.

I det første programmet som sendes søndag kveld er DDE, Wenche Myhre og Helene Bøksle som står for den musikalske julestemningen.

– Ari Behn har et stort hjerte og et stort engasjement for Frelsesarmeen og det er helt klart et pluss for programmet å få ham med som programleder, sier programseriens produsent Einar Matre i TVInter til VG.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder