ERSTATTER: Ashton Kutcher tok over hovedrollen i «Two and a Half Men» da Charlie Sheen (Innfelt) fikk sparken i 2011. Foto: Reuters / Ap Foto: ,

Kutcher spøker om Sheens comeback

Ashton Kutcher (36) vet hva siste episode av «Two and a Half Men» skal handle om. Nå spøker han om Charlie Sheens (49) comeback.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

I et intervju på «The Ellen DeGeneres Show» fredag blåser Kutcher liv i mulighetene for at tidligere «Two and a Half Men»-hovedrolleinnehaver Charlie Sheen kan komme til å returnere til showets siste episode som sendes i februar.

Kutcher sier til DeGeneres at han har vet hva episoden skal handle om, og at han er redd for hva produsentene av den populære TV-serien kan komme til å finne på.

Når DeGeneres spør Kutcher rett ut om Sheen kommer tilbake til serien, slår ettbarnsfaren ut med armene og ler.

– Hvis du jobber på Warner Bros. og du hører sirener – kom og redd meg!, sier han, ifølge Huffington Post.

Show-verten konkluderer med at Sheen gjør comeback i siste episode, mens Kutcher henvender seg til publikum og understreker at han ikke har røpet noe om seriens slutt.

I mars 2011 mistet Charlie Sheen rollen som Charlie Harper i den populære TV-serien «Two And A Half Men». Til tross for protester fra fansen, kom Hollywood-yndlingen Ashton Kutcher inn for å erstatte den populære Sheen.

Tidligere i år har Sheen sagt at han er åpen for å gjøre comeback i TV-serien om han skulle bli spurt.

– Jeg ville definitivt gjort det. Hvis de fremdeles vil ha meg, stiller jeg opp. Jeg skylder det en verdig avslutning – jeg skylder fansen det. Det gir mening, sa han til Extra i oktober.

«Two and a Half Men» har gått på TV siden 2003, og strekker seg over 12 sesonger.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder