REALITYPAR: Isabel Raad og kjæresten Pierre Olsson på premierefesten til «Paradise Hotel» i vår. Foto: TROND SOLBERG

Skuffet Isabel Raad langer ut mot TV 2-serien «Bloggerne»

«Paradise Hotel»-kjendis og toppblogger Isabel Raad (21) hevder hun ble tilbudt «noen små tusenlapper» for å være med i «Bloggerne».

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Raad skriver i et ferskt innlegg på bloggen sin at det inntil nylig var aktuelt for henne å være med i kommende sesong av realityserien på TV 2. Men nå har samarbeidet, som hun drevet hemmelighetskremmeri rundt i lang tid, fått en bråstopp.

«Veldig kjedelig at det ble slik, men jeg synes det er veldig viktig å stå opp for seg selv og vite sin egen verdi», skriver 21-åringen.

– Ikke ok

Hun hevder at samarbeidet strandet på grunn av forhandlinger om honorar.

«Det å bli filmet flere dager i uken helt fra juni til desember, for noen små tusenlapper, er ikke noe jeg var fornøyd med. Produksjonen ønsker forståelig nok at man skal dele mest mulig, og jeg ga tillatelse til å filme på min kommende operasjon, familieproblem, privatliv. Alt. Det å da ikke føle at man får noe til gjengjeld, er ikke en ok følelse. Derfor er jeg helt enkelt ikke lenger med», lyder det fra Raad, som med sine over 25.000 daglige lesere er blant Norges mest populære bloggere.

Trekantdrama: Møttes igjen på TV-fest

TV-DEBUT: Isabel Raad i «Paradise Hotel» i fjor. Foto: TV 3

Også på mobiltjenesten Snapchat bringer Raad opp temaet.

«Åh, jævla TV 2, spør du meg», sier realitykjendisen i et videoklipp, hvor hun oppfordrer følgerne sine til å besøke bloggen for å lese om «dramagreier».

VG har vært i kontakt med Raads manager, men har foreløpig ikke lyktes i å få en kommentar fra bloggeren.

Isabel: – Et press om å være perfekt

Har prøvefilmet

TV 2 bekrefter overfor VG at de har prøvefilmet Raad, men at hun ikke blir å se i en eventuell ny sesong av «Bloggerne». Kanalen vil ikke kommentere Raads påstand om uenighet om penger.

– Vi kommenterer aldri avtalene vi gjør med deltagere i programmene våre, sier programredaktør Vegard B. Normann.

– Når vi velger ut deltagere til denne dokuserien, gjør vi en rekke redaksjonelle vurderinger for å sikre bredde i konseptet. Denne gangen har vi valgt å prioritere andre enn Isabel, men det utelukker ikke et fremtidig samarbeid. Vi ønsker henne lykke til, sier Normann.

FORNØYD: Anna Rasmussen. Foto: PRIVAT

– Får mer for hver sesong

Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen (20), som ofte troner øverst på bloggtoppen med godt over 50.000 daglige lesere, sier til VG at hun er svært tilfreds med avtalen med TV 2.

Bloggstjernen røper ikke størrelsen på honoraret, men hevder at hun har fått det honoraret hun selv har bedt om.

– Naturligvis mer og mer for hver sesong jeg har vært med i. Jeg er kjempefornøyd, og når produksjonen er fornøyd med det jeg har vist frem tidligere, så er det naturlig at de ønsker å betale det måtte koste om de virkelig vil ha meg med videre i serien. Det sier seg også selv at de største profilene får bedre betalt enn de mindre, sier Rasmussen.

Lest denne? Hun blogget seg til nytt hus

Marte Schei, manager for Sophie Elise Isachsen (21), opplyser til VG at toppbloggeren ikke kommenterer honorar, men at det dreier seg om «helt ordinære honoraravtaler med TV 2.

TAUS: Sophie Elise Isachsen. Foto: Mattis Sandblad

Isachsen ønsker for øvrig ikke å kommentere Raads utspill.

Bloggkjendis: Fikk intimt bilde spredt

Kjendispar

Isabel Raad ble kjent for norske TV-seere gjennom «Paradise Hotel» på TV 3 i fjor vår.

Hun har i ettertid blitt kjæreste med svenske Pierre Olssons (21), som også var med i realityserien samme sesong – og som faktisk vant sammen med sin daværende kjæreste Martine Sjøhaug (22). I dag er Raad, som kommer fra Randaberg utenfor Stavanger, samboer med Olsson i Oslo.

Fikk du med deg? Isabel, Pierre og Martine møttes igjen på «Paradise»-fest

Når Raad i innlegget om «Bloggerne» omtaler sin «kommende operasjon», sikter hun til kosmetisk kirurgi. TV-kjendisen har tidligere vært åpen om det omstridte faktum at hun har fikset på både bryster, rumpe og nese.

Isabel: – Et press om å være perfekt

Lest denne? Hun tjente 2,3 millioner på bloggen i 2015

Hvem som dukker opp dersom det kommer en sesong seks våren 2017, er det for tidlig for TV 2 å gå ut med nå.

Nysgjerrig? «Bloggerne» som ikke blogger

Svingende annonsemarked: Endrer bloggkontrakt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder