RASER: Game of Thrones-skuespiller Sophie Turner er sint på fotografer som følger etter «Stranger things»-skuespillerne. REUTERS/Mario Anzuoni

RASER: Game of Thrones-skuespiller Sophie Turner er sint på fotografer som følger etter «Stranger things»-skuespillerne. REUTERS/Mario Anzuoni

«Game of Thrones»-stjerne skjeller ut
paparazzifotografer på Twitter

Sophie Turner er forbannet på paparazzifotografene som fotfølger de unge stjernene fra Netflix-serien «Stranger Things».

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Turner som selv fikk rollen som Sansa Stark i «Game of Thrones» bare 12 år gammel, tok twitter-kontoen sin flittig i bruk og skjelte ut fotografene etter noter, skriver ET.

– Faen også – voksne mennesker som venter utenfor hotellet til «Stranger Things»-ungene og skjeller dem ut når de ikke stopper opp for dem, skrev hun i den første av en serie twitter-meldinger på mandag.

Les også: Dette er barna som har hovedrollene i Netflix-snakkisen «Stranger Things»

Og det stoppet ikke der: – Hvilken voksenperson med vettet i behold holder på slik, fortsetter Turner.

Britiske Sophie Turner var 12 år da hun var på audition for rollen som Sansa, og 15 år da serien først ble sendt. Nå er hun 21.

Fikk du med deg? Sophie Turner: – «Game of Thrones» var min seksualundervisning

I et intervju med britiske The Times i anledning den kommende 7. og nest siste sesongen, snakker hun om hvordan det har vært å vokse opp parallelt med serien og utfordringene det har ført med seg.

– Første gang jeg hørte om oralsex var gjennom å lese «Game of Thrones»-manuset da jeg var 13. Jeg sa «Wow, gjør folk det der?». Det var fascinerende. På en måte var det min seksualundervisning, sa hun spøkefullt til avisen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder