Fiasko-tall for «Mandagsklubben»

- Vi har ikke panikk, sier produsent Lasse Hallberg etter denne ukens blåmandag for «Mandagsklubben». Seertallene er blitt halvert siden debutsendingen.

ARTIKKELEN ER OVER 19 ÅR GAMMEL

- Vi ser at det er en fallende seertallkurve, men det var TVNorge forberedt på. Det er ingen dramatikk ennå, og vi har ikke holdt noe krisemøte, sier programsjef Eivind Landsverk i TVNorge.

Full tillit

- Jeg er rimelig godt fornøyd med kvaliteten på programmet. Jeg har full tillit til programlederne og produksjonsselskapet, og vil gi programmet tid, sier Landsverk. Men han har ikke tatt stilling til om «Mandagsklubben» fortsetter neste sesong.

Den nye trioen overtok «Mandagsklubben» etter Silje Stang, Thomas Giertsen og Nils Ole Oftebro, som på det meste hadde 370 000 seere. Nye «Mandagsklubben» har både fått lave seertall og hard medfart av TV-anmelderne.

«Stram inn snippen (og manus), gjør bedre forberedelser, tenk timing,» rådet VGs anmelder som gir Espen Thoresen mye av skylden for de fallende seertallene: «Problemet er ikke nødvendigvis at Espen Thoresen snøvler, men at han virker uforberedt og har et ekstremt høyt oppmerksomhetsbehov.»

- Bedre og bedre

Men Lasse Hallberg, som er produsent for programmet, mener de lager et bra nok program.

- Programmet blir bare bedre og bedre. Vi tror på det vi gjør, og vil ikke forandre på programmet. Dette skal være et nisjeprogram rettet mot yngre seere, og disse seerne når vi med programmet, sier Hallberg, som ikke er redd for kritikken fra TV-anmelderne.

- Vi fikk bare dritt den første sesongen med Silje, Thomas og Nils Ole også. Jeg er ikke redd for å bli slaktet av noen TV-anmeldere. Det er bare ett menneskes syn, konkluderer Hallberg.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder