NINNI DA OG NÅ: Henriette Lien (t.v) og Sølje Bergman, begge i rollen som Ninni Anker-Hansen Foto:,Grab fra VGTV/TV2

«Nye» Ninni er tilbake i Hotel Cæsar - .... men ingen vil snakke om gamle Ninni

Ninni Anker-Hansen gjør et sensasjonelt comeback i Norges lengstlevende såpeserie, med Sølje Bergman i rollen som gjorde Henriette Lien kjent. «Gamle» Ninni er det vanskelig å få noen til å snakke om.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

- Det har jeg ikke lyst til å si så mye om, sier produsent Ellen Alvestad da VG spør henne om i hvilken grad Henriette Lien har vært involvert når Ninni Anker Hansen gjør comeback i Hotel Cæsar etter 11 år. Karakteren forsvant på dramatisk vis og havnet i fengsel etter en skyteepisode under et maskeradeball.

Produsent Alvestad vil heller ikke si så mye om Henriette Lien har blitt tilbudt rollen.

- Hun er opptatt med noe annet. Men vi er dannede mennesker, så Lien er informert om at karakteren kommer tilbake.

VGTV:Se Sølje Bergman i rollen som Ninni Anker-Hansen

Henriette Lien ble kjendis i Norge etter årene på Hotel Cæsar, som resepsjonist, og etter hvert som både konsernsjef i Anker-Hansen konsernet og hotellsjef på Hotel Cæsar. Men hun vil ikke si noe hverken om rollen som gjorde henne kjent eller om Hotel Cæsar.

Hva med «nye» Ninni? Sølje Bergman portretterer den blondinen med krøllete hår. Hun er ikke opptatt av at hun tar over rollen etter noen andre.

- Det tenker jeg ikke på. Det er ikke relevant for meg. Jeg tenker på at jeg skal spille Ninni-rollen så godt jeg kan. Da er det irrelevant at noen har gjort det før, for det skal ikke sammenlignes på den måten.

Du har ikke hatt noen dialog med Henriette Lien?

- Nei.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder