FARVEL: Adrian Jørgensen fikk Solveig Kringlebotn til å ta frem superlativene for innsatsen i opera, men det holdt ikke for unggutten. Foto: Julia Marie Naglestad, NRK

Adrian ute av «Stjernekamp»

Tapte knepent kampen om semifinale-plass mot Kim Rysstad.

  • Marius Asp

Det var de to som sto igjen og holdt pusten da avgjørelsen falt; Adrian Jørgensen trakk det korteste strået og fikk færrest stemmer.

Dermed er Kim Rysstad klar for semifinale neste lørdag sammen med Bilal Saab og Sondre Mulongo Nystrøm.

-Den største opplevelsen her inne er nok at jeg klarte å snu det å være usikker og nervøs i starten til noe helt annet før country-programmet. Det er en lærdom jeg helt klart skal ta med meg videre som artist, sa Adrian Jørgensen fra Bindal i Nordland rett etter at han var stemt ut.

FIKK ROS: Sondre Mulongo Nystrøm var førstemann ut i «Stjernekamp» i kveld, og fikk massiv ros fra kvinnene i ekspertpanelet. Foto: Julia Marie Naglestad, NRK

les også

«Stjernekamp»-Beate: – Får fort gråten i halsen

Fire gutter sto igjen på scenen i «Stjernekamp» etter at Beate Slettevoll Lech røk ut forrige lørdag. Og det startet sterkt; Sondre Mulongo Nystrøm fikk frem tårer i øyevikene til dommerpanelet som førstemann ut i kveld.

Tårene kom definitivt frem hos dommer Mona B. Riise da Kim Rysstad skulle synge disco, «I Will Survive» med Gloria Gaynor. Det gjorde han med så mye passion at tårene trillet hos Riise.

– Du spøkte før sending med at du måtte finne din indre Diana Ross, og du ER jo en diva! utbrøt hun.

LETTET: Kim Rysstad kom seg i mål med operaen, til en litt lunken anmeldelse fra VGs anmelder. Foto: Julia Marie Naglestad, NRK

Og det var spagat i repertoaret for kvartetten i kveld; først var det opera med patos og alvor foran Kringkastingsorkesteret (KORK), så gikk det rett over i løssluppen disco i den andre låten.

Det var vår operastjerne Solveig Kringlebotn som har vært mentor for operadelen denne uka, mens Silya Nymoen har tatt seg av disco-delen.

Som vanlig trillet VG terning på prestasjonene etter hver låt.

Les anmeldelsene både i opera og disco under bildet!

PÅ GRÅTEN: Bilal fikk hilsener fra musikkskolen i Alta og måtte nesten ty til tårene etter sin operafremføring. Foto: Julia Marie Naglestad, NRK

Mer om

  1. Stjernekamp
  2. Opera

Flere artikler

  1. Sondre Mulongo Nystrøm er ute av «Stjernekamp»: – Gått over all forventning

  2. «Stjernekamp»: Sesongen for underdogs

  3. Anette ute av «Stjernekamp»

  4. NRK bekrefter: Thomas Felberg er ferdig i «Stjernekamp»

  5. «Stjernekamp» over for Beate: – Sto og skalv i bena

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder