TV-HELT: Kit Harington i rollen som Jon Snow, t.v. i den aller siste episoden, og til høyre da han var nykommer.

TV-HELT: Kit Harington i rollen som Jon Snow, t.v. i den aller siste episoden, og til høyre da han var nykommer. Foto: HBO/AP

«Game of Thrones»-stjerne sliter – innlagt på klinikk

TV-stjernen Kit Harington (32) valgte selv å sjekke inn på en «velværeklinikk» rett etter innspillingen av serien.

«Kit har bestemt seg for å bruke pausen i sin timeplan på et behandlingssted for å kunne jobbe med noen personlige problemer», sier en representant for den britiske skuespilleren i en uttalelse, melder Reuters og en rekke andre medier.

Talspersonen presiserer ifølge TMZ at det ikke er snakk om et rehabiliteringssenter, men en «velværeklinikk».

Uttalelsen sier ikke noe om hva slags problemer stjernen har, men ifølge kilder New York Post har vært i kontakt med, takler Harington dårlig at det nå er satt endelig punktum for den ikoniske HBO-serien. Han sliter ifølge avisen med stress, utmattelse og alkoholmisbruk.

Den britiske 32-åringen har siden 2011 spilt rollen som Jon Snow, en av de mest sentrale og populære skikkelsene i «Game of Thrones». Skuespilleren skal ha sjekket inn på klinikken flere uker før siste episode rullet over skjermene i forrige uke.

TV-anmeldelsen: Endelig over

(Artikkelen fortsetter under videoen)

les også

«Game of Thrones»-skuespillerne takker fansen etter siste episode

Seriens norske stjerne, Kristofer Hivju (40), postet følgende bilde av seg og Harington i helgen, med teksten «Tusen takk, bror, for seks fantsatiske år, et herlig samarbeid og alle opplevelser vi har delt som Jon og Tormund»:

Tidligere i år fortalte Harrington til Variety at han synes det har vært vanskelig å håndtere berømmelsen og oppmerksomheten i kjølvannet av den enorme suksessen

– Jeg følte at jeg måtte tenke på meg selv som verdens heldigste person, selv om jeg i virkeligheten følte meg veldig sårbar, sa han i intervjuet.

Harington giftet seg i fjor med Rose Leslie (32), som også har spilt i «Game of Thrones». Hun skal ifølge mediene ha støttet ektemannen i hans ønske om å oppsøke hjelp.

I 2017 skremte Harington vettet av kona med en ellevill aprilspøk:

BERØMT: Kit Harington på premieren til den aller siste seongen av «Game of Thrones» i Irland. Foto: Joel C Ryan /

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder