SKAL SKAPE SØT MUSIKK: Nesten alle deltagerne til den nye sesongen «Hver gang vi møtes» skal være klare. Blant profilene som samles er Lars Vaular, Ole Paus, Anita Skorgan og Kurt Nilsen etter det VG forstår. Foto: Terje Bringedal, Trond Solberg, Jørgen Braastad og Line Møller.

Disse skal være klare for nye «Hver gang vi møtes»

(VG Nett) Ole Paus (65), Kurt Nilsen (34), Anita Skorgan (53) og Lars Vaular (27) skal alle være klare for en ny sesong av «Hver gang vi møtes».

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

TV 2 og produksjonsselskapet Mastiff jobber nå iherdig med å få på plass de syv artistene som skal være med i neste runde av «Hver gang vi møtes» - programmet der syv artister møtes og hyller hverandres låter.

VG erfarer at kabalen begynner å gå opp: Anita Skorgan Ole Paus, Kurt Nilsen, Lars Vaular kommer trolig alle til å sitte rundt bordet på Hvaler gjestgiveri når runde to skal spilles inn på sensommeren i år.

Ifølge VGs kilder, gjengitt i dagens VG, skal Maria Mena også ha vært et svært aktuelt navn i forhandlingene. Lørdag melder imidlertid Mena at hun likevel ikke blir å se i «Hver gang vi møtes 2».

«Hei alle sammen! I dag står det i VG at jeg skal være med i "Hver gang vi møtes". Det er en sak VG har skrevet fullstendig basert på spekulasjoner. Jeg syns "HGVM" er et flott konsept, men jeg skal ikke være med på denne runden grunnet personlige grunner. Det er derfor veldig trist at en så stor avis som VG ikke dobbeltsjekker før de skriver en sånn sak og trykker det på forsiden av dagens avis. Alt godt, m», skriver Mena på sin Facebook-side.

Ingen av artistene ønsker å bekrefte noe som helst overfor VG på dette tidspunkt. Dette har også med at det kan være noen som er på vent - og at det kan bli noen utskiftninger.

Les hele saken - og se musikkekspertenes drømmeoppsetning til «Hver gang vi møtes» - i papirutgaven av VG eller VG+ lørdag.

De som har med programmet å gjøre er TV 2 og produksjonsselskapet Mastiff. De ønsker ikke å bekrefte noen navn.

- Det vi kan si, er at vi er godt i gang med arbeidet med å finne artister til neste sesong og er i dialog med flere. Vi har mange navn på blokken og jobber nå iherdig for å finne den best mulige sammensetningen av artister. Men vi ønsker ikke å kommentere spekulasjoner rundt enkeltpersoner, sier programdirektør Pil Gundelach Brandstrup i TV 2 når VG spør.

Programdirektøren forklarer at det er mange ting som spiller inn for å få en best mulig sammensetning:

- Det må være artister med store og solide låtkataloger som synes det er gøy å være med å hylle de andre artistene. Og de må kunne bruke talentet sitt til å komme med nytolkninger av de andre artistenes låter. Vi må ha både mannlige og kvinnelige artister, det skal være spenn i alder og sjanger. Vi ønsker oss også artister fra ulike landsdeler. Det er også viktig at artistene liker og respekterer hverandre og har lyst til å være med i samme program. De må også ha evne til å by på seg selv og skape god stemning - noe som er helt avgjørende for at det skal bli gode programmer, sier Brandstrup.

TV 2 ønsker ikke å opplyse om hvor mange som har skrevet under kontrakt foreløpig.

SUKSESSGJENG: Bertine Zetlitz, Øystein Dolmen, Anne Grete Preus, Halvdan Sivertsen, Elvira Nikolaisen, Øyvind Sauvik og Jan Eggum tok seerne og musikkjøperne med storm og ble vinterens store underholdningssnakkis. Foto: TV 2.

Les også

 1. VGs Ingvill Dybfest Dahl møter Halvdan Sivertsen: Halvdan: - Jeg ser at vemod og sorg lurer seg inn

  Halvdan Sivertsen (62) har kona Marit (57) som sin beste kritiker. Men han forbeholder seg retten til å overprøve henne…
 2. TV-suksess over landegrensene

  «Hver gang vi møtes» er en suksess-formel. Det begynte i Nederland, som laget en konkurranse ut av det, og fortsatte til…
 3. Øystein Dolmen om tapet av vennen Gustav Lorentzen: - Som å miste en ektefelle

  TRONDHEIM (VG) De gamle Knutsen & Ludvigsen-platene er gode å ha, men Øystein Dolmen (65) savner å kunne dele de…
 4. Dolmen og Sivertsen gikk seg ville på Elviras sopptur

  (VG Nett) Øystein Dolmen (65) og Halvdan Sivertsen (62) benyttet sjansen til å få litt alenetid da de skulle på sopptur…
 5. Lager ny sesong av «Hver gang vi møtes»

  (VG Nett) TV 2 er så fornøyd med lørdagsprogrammet «Hver gang vi møtes» at de har begynt arbeidet med en ny sesong før…
 6. Jens Stoltenberg kobler av med Vinni og Amy Winehouse

  (VG Nett) Når statsminister Jens Stoltenberg (52) skal høre på musikk foretrekker han blant annet hese kvinnestemmer og…
 7. «Mesternes mester» knuste «Hver gang vi møtes»

  (VG Nett) Dag Erik Pedersen og idrettsheltene i «Mesternes mester» slo knockout på TV 2s artistprogram.
 8. Vinni: «Jeg har trengt rus for å dempe buldringene og skriket innenfra»

  (VG Nett) Papparollen ble vendepunktet som førte Vinni (36) bort fra en hverdag preget av rus og sosial angst.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder