UTE AV DANSEN: Stig Henrik Hoff (her med dansepartner Alexandra Kakurina) er ikke med i «Skal vi danse» lenger, men det hindrer ham ikke i å si hva han mener om dansedommer Tor Fløysvik. Foto: Frode Hansen og Scanpix

Stig Henrik Hoff kritiserer Tor Fløysvik

Skuespilleren synes dansedommeren favoriserer Aylar

(VG Nett) Utstemte Stig Henrik Hoff (45) mener at Tor Fløysvik (61) favoriserer «de pene damene» i «Skal vi danse».

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Stig Henrik Hoff (45) måtte gi tapt for Åsleik Engmark (45) i lørdagens danseduell . Dermed glapp finaleplassen for skuespilleren. I et intervju med «God Kveld Norge» sier Hoff at han ikke mener det er tilfeldig at Åsleik skal i det endelige oppgjøret mot nettopp Aylar Lie (26).

- Tor Fløysvik dømmer opp de pene damene som er akkurat hans «size». Han har oversolgt Aylar, uttaler Hoff til «God Kveld Norge».

- Veldig rar dømming

Hoff sparer heller ikke på kruttet når VG Nett ber ham utdype kritikken.

- Vi har ikke fått noe gratis av Tor, for å si det sånn, sier Hoff om seg og de andre mannlige danserne.

- Fløysvik har vært veldig stram på vår side, men han smeller tiere i bordet til Aylar i ett sett, hevder Hoff overfor VG Nett.

Han mener dømmingen til danseeksperten har vært «veldig rar til tider».

- Det handler nok egentlig bare om smak og behag, men jeg synes han har sagt mye rart. Men for all del - Fløysvik er kjempekul. Han ser vel noe annet enn det jeg ser. Han kan danse, og det kan ikke jeg, legger Hoff til.

Hva synes DU om Fløysviks dommerkommentarer? Spør Fløysvik direkte når han stiller Tett på nett på VG Nett fredag kl. 13. Send spørsmål allerede nå .

I FINALEN: Aylar Lie og dansepartner Egor Filipenko. Foto: Scanpix

Hoff vil ikke begi seg ut på å gjette hvorfor Fløysvik dømmer som han gjør.

- Det kan jeg ikke uttale meg om. Men han synes vel det er morsommere med ei lita snelle enn en sur gammel gubbe. Likevel får jeg håpe han ser på dansetrinnene, sier Hoff til VG Nett.

- Er ikke sur

Det utstemte dansehåpet presiserer at han ikke furter over at han nå er ute av dansen.

- Jeg skal ikke klage og sutre, sier skuespilleren og forsikrer at han ikke er sur for at han ble sendt hjem.

Hoff nyter å ha roligere dager nå når den intense dansetreningen er et tilbakelagt stadium.

- Jeg har det perfekt. Det er deilig å gå i olabukse og være helt vanlig - uten å lukte tåfis og være utslitt, sier skuespilleren til VG Nett.

Han vil ikke si hvem han heier på i finalen lørdag.

- Jeg vet ikke rett og slett. Den som danser best, bør vinne. Lørdag skal de danse tre danser, så da vil det nok utkrystallisere seg ganske klart hvem som er best, mener Hoff.

Fløysvik står på sitt

Det er syvende gangen Fløysvik stiller som dommer i «Skal vi danse». Helt fra starten har han hatt ord på seg for å være streng.

Les også: Derfor er «strenge-Tor» så streng

Fløysvik ønsker ikke å kommentere saken overfor VG Nett. Han viser til kommentaren han har gitt til «God Kveld Norge», og som han også har postet på sin egen Facebook-side:

- «Skal vi danse» er et fantastisk konsept for alle, også for dommerne. Både verbalt og med tallkarakterer har vi en enestående mulighet til å returnere tydelige og ærlige tall/kommentarer til par og publikum. Jeg står helt og fast ved min dommergjerning i høst. Hva andre måtte mene er min dommerjobb uvesentlig, og forandrer ingenting.

Slår tilbake på Facebook

På Facebook-siden sin presiserer Fløysvik ytterligere at det ikke bare er han som gir tiere. Han skriver om seg selv og dommerkollega Trine Dehli Cleve:

«Trine har gitt Åsleik fem tiere i høst. Hun er dommer, og er i sin fulle rett til det. Tor har gitt Aylar fire tiere høst.
Han er dommer, og er i sin fulle rett til det».

Fløysvik minner også om at han selv var med på å dømme Carsten Skjelbreid på førsteplass i fjor, mens han dømte Mia Gundersen til andreplass.

«Triana kom på FJERDEplass i fjor», skriver Fløysvik på Facebook for å vise at han mener Hoffs kritikk ikke er berettiget.

Hva mener DU om uenigheten mellom Hoff og Fløysvik? Bli tilhenger av Rampelys på Facebook og kjør debatt!

Da VG Nett intervjuet Fløysvik for få uker siden , uttalte han om sine omstridte tilbakemeldinger:

- Jeg tenker ikke på hva de gjør. En god dans gir jeg en god karakter, og alle karakterene i løpet av en kveld skal matche nivået den kvelden.

FLØYSVIK TETT PÅ NETT FREDAG: SPØR HER

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder