«Ylvis» om TV-fylleslaget: - Det er mye jeg ikke husker

«Ylvis» drikker seg fulle på TV

(VG Nett) I sin egen TV-parodi på «4 stjerners middag» drikker «Ylvis»-gjengen seg så fulle at store deler av kvelden er borte fra hukommelsen.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Innslaget, hvor Vegard, broren Bård og Calle fra «I kveld med Ylvis» inviterer komiker Dag Sørås og tidligere «Trekant»-programleder Marie Kinge på mat og mye drikke, vises på TV onsdag kveld.

- Det var ganske tungt, jeg tror vi begynte å smånippe til litt champagne midt på dagen. Det ble som det ble, men jeg tror det blir underholdende på TV, sier Vegard Ylvisåker til VG Nett.

Se VGTV: Se «Se Ylvis-gjengens fylleslag»

- Mye jeg ikke husker

Ylvisåker sier de aldri vurderte å droppe innslaget og omtaler det hele som et harmløst eksperiment.

- Vi har selvfølgelig vært litt selektive på hva vi tar med og sånt, men det blir bare litt for god stemning, og det er jo satire, sier han.

- Men dere blir gode og fulle?

- Det ender sånn at det er mye jeg ikke husker der, og sånn sett var det bra det var TV-folk der, ler bergenseren.

Eksperiment

Selv synes han ikke innslaget er spesielt kontroversielt.

- Dette er kanskje det mest kontroversielle vi har gjort, uten at jeg synes det er så mye å snakke om. Vi har et ganske bevisst forhold til at vi ikke skal drite ut andre. Vi kan drite ut oss selv, det gjør jo ingenting, sier han.

Ideen til innslaget kommer ifølge Ylvisåker fra tidligere saker hvor det ble stilt spørsmål om gjestene i «4 stjerners middag» fikk for mye å drikke.

- Vi skulle sjekke om det gikk an å lage et godt «4 stjerners middag»-program når man er godt beruset, sier han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder