HETE FØLELSER: Endre Aabrekk og Ingvild Skare Thygesen delte seng i gårsdagens episode av «Farmen». Foto: TV 2

«Farmen»-Endre: - Vi blir kjærester i løpet av 2013

(VG Nett) «Farmen»-deltager Endre Aabrekk (27) får stadig varmere følelser for Ingvild Skare Thygesen (19) utenfor TV-skjermen. Nå pleier paret kjærligheten i Las Palmas.

Artikkelen er over syv år gammel

I gårsdagens episode av «Farmen» fikk TV-seerne se at forholdet mellom Endre og Ingvild stadig utvikler seg inne på gården.

De to turtelduene flørter åpenlyst, og Ingvild tilbringer også en natt i sengen til Endre, uten at de to kommenterer nærmere hva som skjedde.

«Rare lyder»

Til VG utdyper derimot Aabrekk det romantiske forholdet han fikk til sin kvinnelige realitykonkurrent.

- Det var mye snakk om hva vi gjorde - eller ikke gjorde. Jeg forstår at det er spennende å prate om kjærlighet. Men de overdrev veldig mye når de begynte å snakke om at de hørte «rare lyder» fra rommet vårt, forteller Endre.

- Hadde dere sex inne på «Farmen»?

- Det kan jeg ikke svare på. Eller, jeg vil ikke kommentere det, ler han.

- Veldig forelsket

PÅ SKJERMEN: Endre Aabrekk er åtte år eldre enn «Farmen»-flørten Ingvild. - Hun er veldig voksen for alderen, så det går bra, sier han.

For tiden oppholder Aabrekk og Skare Thygesen seg i Las Palmas i Spania, hvor de får besøk av et ukeblad.

Ingen av dem vil kalle seg kjærester ennå. Men Endre innrømmer at de er på god vei til å bli det.

- Vi er veldig forelsket, og jeg blir bare mer og mer glad i henne. Vi blir nok kjærester i løpet av 2013. Jeg håper i alle fall det, sier Endre.

27-åringen forteller at hverken han eller Ingvild vil forhaste seg, og at det er grunnen til at de ikke har skiftet sivilstatus ennå.

- Jeg er ikke en person som hopper inn i et forhold, og det er heller ikke Ingvild. Vi bruker den tiden vi trenger, sier han.

- Veldig feigt

En av dem som har uttalt seg om forholdet mellom Endre og Ingvild inne på «Farmen»-gården, er Andreas Nørstrud (28).

I gårsdagens episode var den kristne 28-åringen klar på hva han mente om «sengekosen» inne på storbonderommet.

- Jeg mener at hvis de har innledet noe seksuelt, har du forpliktet deg på den andre. Hvis du har tatt det skrittet, er det veldig feigt å ta skrittet ut igjen og si at det bare var en akt, bare litt kos, sa han, og la til:

- Nå synes jeg det er like hyggelig som alle andre at to finner kjærligheten. Men det er ikke min måte å stifte et forhold på sånn som de gjør her inne.

Endre mener Andreas' uttalelser om ham og Ingvild er gammeldagse og fordomsfulle.

- Man må få lov til å bli kjent med en jente uten man binder seg for resten av livet. Det viktigste er at man er snill med andre og opptrer redelig, sier Endre som ikke ble såret av de mange kommentarene.

- Nei, såpass trygg er jeg på meg selv og mine egne meninger.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder