GLAD FOR Å KUNNE REISE: Roberta Grybauskaite (18) fra Son ble lei under innspillingen av «Top Model» på TV3. Foto: TV3
GLAD FOR Å KUNNE REISE: Roberta Grybauskaite (18) fra Son ble lei under innspillingen av «Top Model» på TV3. Foto: TV3

«Top Model»-Roberta: - Derfor kom det ingen tårer

TV

(VG Nett) Roberta Grybauskaite (18) syntes det var greit å bli sendt hjem, men innrømmer at hun var «småsur».

Publisert:

Modellhåpet fra Son felte ingen tårer da hun fikk beskjed om å pakke kofferten i mandagens episode. Derimot måtte Roberta trøste sine gråtende rivaler, som tydeligvis var overrasket over at den mørke skjønnheten ble vraket.

- Jeg hadde gode venninner der, og de sa alltid at jeg var flink. Derfor var det litt småsjokkerende for dem at jeg ble sendt hjem. Selv aner jeg ikke hvorfor det gikk som det gikk, og jeg bryr meg egentlig ikke, sier 18-åringen til VG Nett.

- Handlet bare om TV

Roberta innrømmer at hun har blandede følelser rundt det hun har vært med på. Den siste tiden var hun lei og sliten av TV-opptakene.

- Det handlet bare om å lage TV, og fokuset på selve modelljobbingen forsvant. Jeg var småsur, og derfor gråt jeg heller ikke da det var over. Tvert imot var jeg egentlig glad for å kunne dra hjem. Selv om jeg visste hva jeg meldte meg på, så hadde jeg ikke regnet med at det skulle bli sånn som det ble, sier «Top Model»-deltageren.

- Angrer du på at du var med?

- Nei, det gjør jeg ikke. Det er dumt å angre. Man lærer alltid noe av alle opplevelser i livet. Men det er helt klart at «Top Model» ikke handlet om hvor gode bilder jeg tok. Derimot handler det om å få flest mulig TV-seere, mener 18-åringen.

Omstridt selvbruning

I mandagens episode, som ble spilt inn i Dubai, måtte jentene selv spraye seg brune før fotoseansen i ørkenen. Flere av jentene har gått ut i media om uttrykt skepsis rundt det å bli filmet av TV-kameraer mens de er toppløse utenfor det som er en vanlig modellsetting.

- Det var verre for noen av de andre enn for meg. Jeg var ikke den som ble filmet mest toppløs. Men jeg syntes det var ganske ubehagelig. Det var i det hele tatt en dum situasjon, og det er nettopp det jeg mener med at alt handlet om å lage TV. Småintriger som dette var det mange av. Samtidig visste vi jentene at det var et TV-program, selv om jeg for min del ikke hadde tenkt nok over det på forhånd.

Vil ikke advare

Selv om forventningene ikke ble innfridd for Roberta, vil hun ikke advare andre mot å melde seg på.

- Hvis de har lyst, må de gjerne prøve. Men en god modell trenger ikke et TV-program for å skape seg en karriere, mener Roberta, som er tilknyttet et modellbyrå.

Drømmen om å slå gjennom, lever fortsatt. Men enn så lenge er det vanskelig å kombinere med videregående skole. Roberta, som kom til Norge fra hjemlandet Litauen for litt over fire år siden, jobber med å bygge seg opp en portefølje.

- Det er tidkrevende når man er ny i bransjen, som jeg er, sier 18-åringen.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK

Her kan du lese mer om