Lene Alexandra: - Jeg skal være mye opp ned

Tore Andre og Lene Alexandra «rokker» opp til finalekamp

NYDALEN (VG Nett) Lene Alexandra Øien (27) lover flere spektakulære løft når hun kjemper mot Tore André Flo (35) i finalen av «Skal vi danse» i kveld.

Artikkelen er over 11 år gammel

Flo først i ilden fredag

Lene Alexandra og dansepartner Tom-Erik Nilsen (22) fikk mye oppmerksomhet etter det spektakulære «truseløftet» i forrige uke.Når finalen starter i kveld kan seerne forvente seg flere ekstreme manøvere fra duoen på dansegulvet.

Protokoll:Derfor bør Tore André vinne

Protokoll:Derfor bør Lene Alexandra vinne

- Jeg skal være mye opp ned, men jeg er ikke opp ned for å vise frem trusa mi, sier Lene Alexandra Øien til VG Nett, mens makker Tom-Erik understreker at det blir show fra start til mål i finalen.

VGTV:SE FINALISTENE «ROKKE» HER

- Vi er i truseløft-sjangeren. Vi har trent på mye ekstremt og skal ta den helt ut i kveld, så får vi håpe det ordner seg, sier han før den spennende finalen.

Stem på din favoritt i finalen her!

Les også:Flo først i ilden fredag

KLARE FOR KAMP: Tore André og Nadya. Foto: VGTV

Flo: - Alt kan skje

Tore André Flo ønsker ikke å avsløre om han har noen ekstra triks på lur før finalen, men lover å gi alt i finalesendingen.

- Etter den siste uken med trening har vi blitt enda flinkere, og det håper jeg folk vil like, sier han til VG Nett.

- Kan du vinne «Skal vi danse»?

- Når jeg har kommet så langt, så er alt mulig, svarer han.

Den tidligere fotballproffen er veldig glad for at det er Lene Alexandra han står igjen med i finalen.

- Hun har vært kjempeflink hele tiden. Hun fortjener i hvert fall å være i finalen, og jeg håper jeg også fortjener det, sier han ydmykt.

VG Nett treffer de to danseparene under siste treningsinnspurt før finalen. De har begge trent fra morgen til kveld den siste uken.

- Jeg har veldig mange blåmerker og kjenner kjøret nå, sier Lene Alexandra.

SPENTE: Lene Alexandra og Tom-Erik. Foto: VG

- Uvirkelig

Flo mener følgende er hans styrke i kampen mot Lene Alexandra:

- Min styrke er vel at jeg gir alt jeg har. Jeg har ikke blitt noen profesjonell danser ennå, men jeg begynner å nærme meg. Flos dansepartner Nadya er ikke i tvil om hva som er makkerens styrke.

- Han er et konkurransemenneske og han vil veldig gjerne vinne. Også er han det hyggeligste Norge har. Jeg tror det er derfor han har kommet så lang, sier hun til VG Nett.

De to kjendisene skal danse tre danser hver i finalen, før folket stemmer på den de mener fortjener å bli kåret til vinner av årets danseprogram.

- Nei, det betyr ikke mye for meg å vinne. Det er artig om jeg vinner, men jeg har vært med fra starten av for å ha det moro. Og det skal vi ha finalen også, sier Flo.

Lene Alexandra tør ikke tenke på en eventuell seier.

- Jeg er utrolig fornøyd med å ha kommet så langt. Det er helt uvirkelig. Selvfølgelig er det sinnssykt om vi vinner, men det er ikke noe vi tar som en selvfølge. Vi har trent hardt, og vi skal gi alt og gi et bra show, sier hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder