ELSKER RAMPELYSET: Kim Kardashian ble kjent etter en sexskandale i 2007. Nå er hun mest kjent som kona til Kanye West og for sin deltagelse i realityserien «Keeping up With The Kardashians». Foto:Richard Shotwell,Ap

Kardashian gjester indiske «Big Brother»

Den 34 år gamle ettbarnsmoren skal gjøre en gjesteopptreden i den indiske versjonen av det sagnomsuste realityprogrammet  i slutten av november.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Kim Kardashian fortsetter å vekke oppsikt med sine karrieremessige veivalg. I dag er det nemlig blitt kjent at reality-dronningen kommer til å gjeste det åttende programmet av årets «Bigg Boss» 22. november. Programmet er den indiske versjonen av «Big Brother».

Det bekrefter underholdningskanalen Colors, ifølge nyhetsstedet Sky News.

I pressemeldingen skal Kardashian, som er gift med rapperen Kanye West, ha uttalt seg på hindi, og selv bekreftet at hun tar turen til India og reality-huset.

Reality-konseptet ledes av Bollywood -stjernen Salman Khan. Ifølge TV-kanalen skal over 150 millioner seere ha fått med seg den forrige sesongen av programmet, skriver nyhetsstedet.

Det er foreløpig ikke kjent hvor lenge Kardashian vil oppholde seg i huset.

Ettbarnsmorens popularitet ser på ingen måte ut til å avta. I løpet av høsten har hennes mobilspill omsatt for svimlende summer, og stjernen har en egen evne til å skape overskrifter i mediene.

I forrige uke toppet det seg da hun kastet klærne for det amerikanske magasinet Paper Magazine.

Magasinet håpte på oppmerksomhet da Kim Kardashian takket ja til fotoseansen med den franske fotografen Jean-Paul Goude. I skrivende stund florerer det både positive, humoristiske og negative kommentarer i sosiale medier, og flere internasjonale medier har omtalt bildene og blesten de har skapt.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder