OMSTRIDT: Andreas Nørstrud (29) - her på «Farmen»-fest i fjor. Foto: TROND SOLBERG

«Farmen»-Andreas (29) gifter seg med 18-åring

Møtte kjæresten på nettet

Andreas Nørstrud håper å gifte seg med sin unge forlovede så raskt som mulig.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
Andreas Nørstrud

- Ja, vi forlovet oss 20. august, bekrefter Andreas overfor VG.

Den utkårede er Maren Andrea Hansen (18) fra Fredrikstad. Forlovelsen ble også kunngjort på Andreas' Facebook-side for tre dager siden, men han har så langt ikke postet bilder av seg og kjæresten.

Det var Se og Hør som først fanget opp begivenheten i dag, men «Farmen»-kjendisen forteller gjerne om det forestående bryllupet også for VG.

- Hvordan og når møttes dere?

- Vi møttes på internett og har blitt kjent det siste året, men jeg vil ikke si hvem som tok kontakt med hvem, sier Andreas.

STRENG: Andreas Nørstrud ble rikskjendis gjennom «Farmen» på TV 2 i fjor. Foto: NILS BJÅLAND

La ned Facebook

Når VG konfronterer ham med at det er vanskelig å finne kjæresten på nettet, noe som står i kontrast til måten de to møttes, svarer han:

- Hun har lagt ned Facebook-siden sin. Vi har vært opptatt av å skjule sporene våre, sier Andreas og ler.

- Sannheten er at vi synes ikke offentligheten har krav på noen oppvisning fra vår side, så detaljene ønsker vi å holde for oss selv. Men vi skal gifte oss, med mindre noen nekter oss det. Jeg tror ikke det blir noen protester. Faktisk leker vi med tanken på å gjøre det på Dyrskun i september. Men det kan bli litt for kort tid, sier Andreas, som er sammen med kjæresten når VG ringer. Hun lytter til samtalen, men vil ikke intervjues.

Greit med aldersforskjell

Den omstridte TV-kjendisen, som provoserte og fascinerte TV-seerne med sitt strenge kvinnesyn og religiøse holdninger, har en sønn fra et tidligere forhold. Men han har aldri vært gift.

- Dette blir nytt, sier han.

Aldersforskjellen på nesten 11 år, bryr han seg ikke om.

- Det er helt i tråd med tradisjonen i gamle dager. Da jenta ble født, så skulle mannen hennes være så gammel at han greide å velte et lite møkkalass. Det vil si 10-12 år. Det viktigste er at mannen er moden. Jeg synes det er altfor tidlig mår menn under 25 år gifter seg.

- Men forloveden din er 18 - og det er ganske ungt?

- Kvinner modnes fortere, og jeg synes det er bra at jenter kommer i gang tidlig, sier Andreas til VG.

- Deler hun ditt livssyn?

- Ja, vi deler det viktigste når det gjelder tro.

Nullstiller seg

- Du har tidligere uttalt at når du gifter deg bør det være med en jente med ganske plettfri vandel. Hvordan stiller du deg til de påstandene i dag?

- Folk er ofte annerledes enn man får inntrykk av. Man må nullstille seg i forhold til nye mennesker. Det er veldig lett å skue hunden på hårene, mener TV-kjendisen.

- Det er nærliggende å tro at dere ikke flytter sammen før dere gifter dere?

- Jeg vil ikke si så mye om det. Det kommer ikke til å gå lang tid før vi gifter oss. Jeg har aldri skjønt meg på de som er forlovet i ett til to år - eller de som forlover seg, men aldri gifter seg.

LES OGSÅ: Nekter å bade med jenter

Tinglyst

Forlovelsen er offentliggjort i Fredriksstad Blad, i kjærestens hjemby.

- Jeg er opptatt av å gjøre ting ordentlig, forklarer Andreas, som bor i Tuddal.

Andreas har tidligere vært forsiktig med å bruke ordet forelskelse når det gjelder forholdet mellom kjønnene. Det er han fortsatt.

- Jeg bruker ikke så ofte det uttrykket. Men jeg er fornøyd og glad. Når mannen får lov til å være mann, og kvinnen være kvinne, så oppstår det naturlig varme følelser. Jeg tror at likestilling og feminisme har vært med på å ødelegge mange forhold. Gnisten forsvinner hvis det ikke er forskjell på mann og kvinne, mener 29-åringen.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder