I ILDEN: VGs «Idol»-ekspert er klar i sin tale over Siri Vølstad Jensen og Eirik Søfteland. Foto: HELGE MIKALSEN og FRODE HANSEN Foto:
I ILDEN: VGs «Idol»-ekspert er klar i sin tale over Siri Vølstad Jensen og Eirik Søfteland. Foto: HELGE MIKALSEN og FRODE HANSEN Foto:

Tor Milde: - Siri har større talent og bedre fremtidsutsikter enn Eirik

... og her er Mildes vurdering av de to finalistene

TV

Mens de tidligere Idol-deltakerne heier på Eirik, setter Tor Milde sin lit til Siri. Idol-eksperten mener hun har større talent og bedre frem-tidsutsikter enn Eirik.

Publisert:

VOKAL:
Siri er et uomtvistelig talent som countrysangerinne, mens Eirik uten tvil er en showmann med flere talenter. Synes allikevel at det er flere begrensninger i Eiriks talent, enn i Siris.

SCENETEKKE:
Hvis Siri fortsetter å satse på en karriere som countrypop-sangerinne, kan fremtiden være lys for henne, uansett om hun vinner Idol eller ikke. Eirik kan oppnå ålreit suksess i kjølvannet av Idol, men tror ikke at han ender opp som rockstjerne, i alle fall ikke som soloartist.

UTSTRÅLING:
Jeg synes at Siri stråler som en sol ved hver fremføring, og gir henne en liten ledelse i forhold til Eirik. Eirik er kanskje mer selvbevisst og utstråler en enorm selvsikkerhet, men Siri tar et poeng på Eirik her.

TALENT:
Siri har en veldig distinkt stemme, som passer utmerket til den sjangeren hun foretrekker å synge, men Eiriks stemme er nok et hakk bedre enn Siris totalt sett, i den grad det er rettferdig å sammenligne to så ulike stemmer.

FREMTID:
Vanskelig å skille de to finalistene her, fordi de helt tydelig kommuniserer på hver sin måte og til hvert sitt publikum. Eirik bruker nok mer «effekter» enn Siri, som allikevel har blitt mer og mer scenevant ettersom finaleprogrammene har skredet frem.

IDOL-SPESIAL - flere nyheter

FØLG «IDOL» I VG DIREKTE - og følg med rett etter finalen, for da går nemlig VGTV live fra Oslo Spektrum.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS