STILTE OPP: «Skal vi danse»-Ben overtalte sin partner Tone Jacobsen til å spille en skikkelig gæren brud i A1s nye musikkvideo. Selv har han ingen gifteplaner. f.v. Mark Read, Ben Adams, Tone Jacobsen og Christian Ingebrigtsen. Foto: Terje Bringedal/VG

A1-Ben gifter bort dansepartneren i ny musikkvideo

Flere «Skal vi danse»-deltagere stilte opp da A1 spilte inn ny musikkvideo.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Av Mari Glans
Christian Ingebrigtsen innrømmer at han er litt misunnelig på bandkollega Ben som får svinge seg på parketten.

Les også: TV 2 slo alarm om Tshawe-SMS

- Jeg er jo blitt bedt om å delta to ganger tidligere, men det har aldri passet, selv om jeg har hatt lyst. Så jeg ble litt misunnelig på Ben, da han fikk tilbudet og takket ja, innrømmer Christian Ingebrigtsen.

Ben Adams tror de valgte å spørre ham denne gangen, fordi han passet bedre inn i miksen av deltagere enn Christian.

Les også: Her er Flatlands «danse-regning»

- Og Ben er helt klart flinkere enn meg til å danse, legger Christian til, som ikke deppet lenge over at den var kompisen som skulle få svinge seg på parketten. Like etter ble han nemlig spurt om å være med på kjendisversjonen av «71 grader nord».

- Det var en kjempespennende utfordring. Jeg ante ikke hva jeg gikk til, og det har vært helt ubegripelig slitsomt, men moro også, forteller han.

Psycho-brud

VG traff A1 i forbindelse med at bandet spilte musikkvideo til sin nye single «Trust me» på vakre Abildsø Gård i Oslo. Ben hadde hanket inn flere av kollegaene fra «Skal vi danse» til å være skuespillere under innspillingen.

- Jeg har ingen venner her i Norge, så spurte de eneste jeg kjenner, forklarer Ben med et smil.

Les også: Aller-sjefen ba ansatte stemme på Arnstad

I musikkvideoen spiller dansepartneren hans Tone Jacobsen en gæren brud som gasser brudgommen og bryllupsgjestene sine slik at de besvimer og mister hukommelsen, og på den måten kan hun gifte seg igjen og igjen. Vebjørn Sand spilte forlover, mens Stein Johan Grieg Halvorsens gamle dansepartner Marianne Sandaker var bryllupsgjest.

- Jeg hadde egentlig ikke lyst til å spille bruden, men folk mente visst at jeg passet best, så da ble det bare sånn. Jeg vet ikke egentlig om det er noe kompliment at jeg passer til å spille psycho-brud, men det har vært veldig gøy, ler Jacobsen.

Stemmer ikke på seg selv

Til lørdag skal hun og Ben i ilden igjen, og sistnevnte er veldig imponert over dansepartneren sin.

- Jeg har jo danset en del i mitt liv, så jeg trodde dette skulle bli lett. Jeg tok veldig feil. Det er en utfordring å lære seg alle teknikkene, men så langt har det jo gått bra. Jeg håper jo å komme langt i konkurransen, sier han.

Ben har fått med seg dagens Næringslivs sak om Hallvard Flatland, der det ble antydet at han hadde brukt et betydelig beløp på å stemme på seg selv da han var med i «Skal vi danse», men sier at en sånn strategi ikke er noe for ham.

- Så desperat er ikke jeg. Det er virkelig en merkelig sak hvis det stemme, men mest av alt har jeg vondt av dansepartneren hans som er blitt dratt inn i dette, sier engelskmannen, som danser rumba på lørdag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder