TV-heks fikk Hollywood-stjerne

«Ugly Betty»-stjerne på Hollywood Walk of Fame

(VG Nett) 23 år etter at hun ble fratatt missekronen, kunne Vanessa Williams i går trimufere for hele verden.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
ABC TV Shows, Specials & Movies - ABC.comHollywood Chamber of Commerce - Welcome

POSERTE STOLT: Vanessa Williams (44) på sin egen Hollywood-stjerne. Foto: AP

44-åringen er stjerne nummer 2.331 som får egen stjerne på ærverdige Hollywood Walk of Fame i Los Angeles.

- Hjertet stråler

Skuespilleren strålte under gårsdagens seremoni, til tross for at værgudene ikke var på hennes side.

- Solen skinner ikke i dag, men hjertet mitt stråler. Tusen takk til alle jeg jobber sammen med, og hjertelig takk til familien min som har lat meg leve ut mine drømmer, sa en tydelig stolt og rørt skuespiller.

Nakenskandale

Williams - som for tiden spiller utspekulert motediva i den prisbelønte TV-serien «Ugly Betty» (TVNorge) - entret først rampelyset i 1984.

Etter å ha blitt kåret til tidenes første fargede «Miss America», måtte den da 21 år gamle skjønnheten vinke farvel til kronen da gamle nakenbilder dukket opp.

Bladet Penthouse hadde fått tak i de gamle bildene - som var av det særdeles dristige slaget - og satte dem på trykk. Det kunne ikke missearrangørene tåle, og Vanessa ble fratt missetittelen.

Bred karriere

Mange spådde den gangen at Vanessa - som også er en etablert sanger - ville forsvinne inn i glemselen, men den gang ei. Hun har spilt i flere Broadway-oppsetninger, vært nominert til Grammy flere ganger og spilt i en rekke filmer og TV-serier.

Williams har fire barn fra to havarerte ekteskap.

Williams' Hollywood-stjerne er et resultat av en iherdig kampanje i regi av stjernens tilhengere. Organisasjonen Hollywood Chamber of Commerce mottar hvert år omlag 300 forslag fra fanklubber og agenter. Bare 15-20 av disse ender opp med stjerne.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder