CÆSAR-STJERNER: Kim Kolstad og Saunet Sparell møtte VGTV i Bergen. Foto: Gyda K. Hesla

Hotel Cæsar blir familieserie

Kim Kolstad: - Ungene kan få se fra nå av

(VG Nett) - Hva er egentlig sex? spør Kim Kolstad som i «Hotel Cæsar» spiller dameglade Jens August.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
Hotel Cæsar - offisiell hjemmeside

Kim Kolstad er tilbake i dramaserien han har forlatt to ganger tidligere. Men selv om forføreren på nytt er på plass i hotellstaben, så lover regissør Tom Sterri og Kim Kolstad at det blir mindre vold og sex i tiden fremover.

- Greit at barna ser

- Vi skal vri serien inn til å bli familievennlig, forklarte Sterri på gårsdagens pressekonferanse i Bergen.

- Hele familien ser på uansett. Men fra nå av kan barna bli sittende i sofaen. Så lenge ungene synes det er gøy, og så lenge foreldrene vet at barna skjønner det er en TV-serie, så er det greit, sier Kim Kolstad til VGTV.

VGTV: Se intervjuet her!

Da serien gikk på lufta første gang, ville Kolstad satt en 13-årsgrense på serien hvis han måtte definere en nedre aldersgrense. Men det var da.

- At «Hotel Cæsar» nå blir mer familievennlig, er i tråd med den misjonen TV-serien opprinnelig har, forklarer TV-kjendisen.

Fikk reaksjoner

I pausen som har gått siden han sist var med i serien, har Kolstad blant annet vært budbilsjåfør. Da fikk han mange reaksjoner fra kunder.

POSERTE: Kim Kolstad, Saunet Sparell og regissør Tom Sterri. Foto: Gyda K. Hesla

- De mente det var for mye vold, banning og mye stygge ting. Selv om de vil ha skandaler og intriger, vil de ha det på en annen måte enn det som har vært tilfelle tidligere, sier Kolstad som får støtte av kollega Saunet Sparell som i serien spiller svenske Nadia.

- Fokuset skal være på menneskelige relasjoner. Men det blir vel fortsatt sex? sier Sparell henvendt til Kolstad.

- Trevlig sex, fleiper Kolstad.

Sex er motivasjon

- Men hva er egentlig sex? Sex-drift er en sterk motivasjon for det som skjer i serien. Men grafiske fremstillinger er ikke nødvendig. Det er mer dét som må justeres, legger han til.

- Man må ikke vise alt, skyter Sparell inn.

- Hvor lenge blir Jens August værende før han dør igjen?

- Det vet jeg ikke. Men jeg har spilt inn et halvt år og har lovet å bli med et halvt år til, så TV-seerne får i hvert fall se ham i et helt år, forteller Kolstad.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder