OVERRASKET HALLVARD: Iren Reppen fridde til Hallvard Holmen på radio. Foto: VG/NRK

Kona fridde til «Himmelblå»-Roy på radio

(VG Nett) Iren Reppen (43) tok kjæresten bokstavelig talt på senga da hun fridde til Hallvard Holmen (42) - direkte på radio.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Paret - som har en datter på elleve år - hadde vært sammen i en årrekke før det overraskende frieriet skuddårsdagen for ni år siden.

Denne morgenen våknet Hallvard av klokkeradioen mens han fortsatt lå i senga.

Romantisk

- På radioen snakker de om skuddårsdagen, kvinnenes anledning til å fri. Plutselig hører jeg Iren. Hun frir, forteller Hallvard Holmen - som spiller Roy i den populære TV-serien «Himmelblå» på NRK - til Se og Hør.

Året etter, i 2001, giftet paret seg i Mosjøen.

- Det endte romantisk, sier skuespilleren til Se og Hør.

- Flaut

Iren Reppen fortalte om det uvanlig frieriet til VG i 2004.

- Jeg opplevde det som litt uromantisk, nesten litt flaut. Programlederen skvatt sånn da jeg sa det. Og da skvatt jeg selv også, fortalte hun.

«Himmelblå» har vært en enorm suksess for NRK. Første sesong hadde et snitt på nærmere én million seere, og fjerde episode av sesong to ble sett av over 1,2 millioner nordmenn.

TPN:Hallvard Holmen svarte VG Netts lesere Tett på nett. Les intervjuet her.

NRK planlegger også en tredje sesong av «Himmeblå», og innspillingen begynner allerede til sommeren. Med suksess har Hallvard blitt superstjerne nesten over natten. Det fører også til økt interesse fra det annet kjønn.

- Jeg får mye telefonmeldinger, men jeg svarer ikke på ting hvis jeg ikke vet hvem det er. Er det noen som ringer, så svarer jeg kort og hyggelig, har Hallvard fortalt til VG Nett.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder