Henriette Steenstrup om undertøysscenene med Atle Pettersen

- Blir minnet om mitt eget svangerskap

Henriette Steenstrup (37) får skryt av Otto Jespersen for de drøye undertøysscenene med Atle Pettersen i humorserien «Nårje».

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Henriette Steenstrup har nå en liten Billy på 3,5 måneder, men i ni torsdager fremover kommer hun til å bli minnet om sitt eget svangerskap og sin egen gravidmage.

Hun var åtte og ni måneder på vei med Billy da hun sammen med Otto Jespersen og John Brungot spilte inn over 100 sketsjer til humorserien «Nårje» som starter på TV 2 i kveld.

Ropte på stol

- Så lenge jeg fikk hjelp til å knyte skolissene, så gikk det greit. Og jeg hadde egen campingstol. Det var ganske kult å være litt diva og rope på stol.

DUETT MED UNG GUTT: Henriette går langt når hun tester ut om det er like greit at voksne kvinner gjør duetter med unge menn - som når menn gjør det med unge damer. Foto: TV 2 Foto:

Henriette gjør blant annet en «homage» til Bjørn Eidsvågs flørteduett med unge Elvira Nikolaisen - der Henriette stiller i undertøy og nimånedersmage og går til vulgærerotisk angrep på en forsvarsløs Atle Pettersen.

VGTV: Se innslaget her

- Det er jobben min å ikke tenke at dette er så farlig, begynner Henriette og blir avbrutt av kollega Otto Jespersen:

- Jeg må bryte inn. Jeg tror mange kvinnelige skuespillere ville ha trukket seg fra denne sketsjen. Henriette er totalt uredd. Og hun har vært fantastisk å ha når vi skal gjøre de ekstreme tingene vi gjør, forteller Otto Jespersen.

Drar vulgariteten langt

- Jeg vil si at å spille inn dette var å dra vulgariteten til et slikt ytterpunkt at den neste rollen jeg gjør bør være Sonja i julestjernen eller Forrest Gump eller noe annet veldig uskyldig for å kompensere. Videoen er et bevis på at modne voksne dameartister skal passe seg for duetter med yngre menn. Det blir minst like rart som når Meatloaf gjør det, sier Henriette - som hadde mannen Fridtjov Såheim som regissør på videoen.

Atle Pettersen synes bare det var gøy å være med.

- Vi pratet mye før vi begynte, og det var gøy å se hvor flink Henriette er til å gå inn i rollen. Jeg ble veldig inspirert av innsatsen hennes. Det er jo veldig på kanten, men en morsom greie, Det handler jo litt om å ikke ta seg selv så alvorlig, sier Atle Pettersen - som ble litt satt ut av Henriettes gravidmage.

- Hun var jo veldig, veldig gravid. Men det gjorde det bare enda mer vulgært og ekstra morsomt.

- Hvordan var det å være Henriettes offer?

- Jeg tenkte ikke sånn på det, det var bare en rar morsom greie å være med på, sier Atle Pettersen.

Brungot-skryt

Også «Nårje»-kollega John Brungot er imponert over innsatsen til Henriette:

- Det var så imponerende. Hadde jeg hatt den magen der med et levende krapyl inni, så hadde jeg ikke vært like blid. Jeg så nettopp på «71 grader nord» der Vibeke Klemetsen skrøt av at hun var snart fire måneder på vei under innspillingen. Det er jo ingenting i forhold til det Henriette har holdt på med. Hun har satt lista på et helt nytt nivå for gravide arbeidstagere, sier John Brungot.

- Ja, nå blir det slutt på å ligge på sofaen fra uke fem. Det er ingen som tør det etter å ha sett Henriette i aksjon, mener Otto Jespersen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder