FORNØYD: Sofia Vergara på Hollywood Walk of Fame torsdag. Foto:Robyn Beck,Afp

Overlykkelig Vergara fikk stjerne

«Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (42)

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Den colombianske skuespilleren, sexsymbol og verdens best betalte kvinne på TV, la seg ned på den røde løperen og poserte og gliste som bare hun kan.

– Det er helt ufattelig for meg å få stå her sammen med alle dere. Jeg vet ikke hva annet jeg kan si enn tusen takk. De første jeg må takke, er «Modern Family». Hvis ikke de hadde skapt Gloria Pritchett, så hadde jeg aldri vært her nå. Den fantastiske rollefiguren har æren for alt jeg har fått gjøre på det amerikanske markedet, sa en overveldet Vergara i takketalen.

GIFTEKLARE: Sofia Vergara og skuespillerforloveden Joe Mangianiello. Foto:Chris Pizzello,AP

Forloveden var med

Skuespillerens vordende brudgom, «Magic Mike»-stjernen Joe Mangianello (38), var selvskreven gjest. Han kysset på forloveden foran pressefotografene.

Vergaras kolleger i komiserien «Modern Family» var også stolte tilskuere under den høytidelige seremonien. TV-stjernen var iført en stroppeløs gullkjole som ifølge E! er designet av Romonoa Keveza.

Elsker sexy-stempel

Vergara figurerer ofte på lister over verdens mest sexy stjerner. Hun har ingenting imot å bli stemplet som sexsymbol.

– Jeg elsker det! I min alder er det herlig, uttalte hun til bladet People for et par år tilbake.

VG+:Vergara til VG: – Bryllupet blir digert!

KOLLEGER: Sofia Vergara gestikulerer på sitt vante vis mens «Modern Family»-kollega Eric Stonestreet fleiper om hennes fysiske attributter. Foto:Robyn Beck,Afp

42-åringen fikk sitt store gjennombrudd i komiserien i 2009. For tiden er hun i tillegg aktuell i filmen «Hot Pursuit», som har norsk premiere i kveld, 8. mai. VGs anmelder ga filmen terningkast 3.

Vergaras Hollywood-stjerne er et resultat av en iherdig kampanje i regi av stjernens tilhengere. Organisasjonen Hollywood Chamber of Commerce mottar hvert år om lag 300 forslag fra fanklubber og agenter. Bare 15–20 av disse ender opp med stjerne. Vergaras stjerne er den 2.551 i rekken.

LES OGSÅ:Utnytter dum- og deilig-imaget

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FANS: Sofia Vergara poserte henrykt sammen med colombianske fans som hyllet sitt store idol. Vergara har både colombiansk og amerikansk statsborgerskap. Foto:Chris Pizzello,Ap

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder