IKKE PERLEVENNER: Lisbeth Larsen og Atle Hansen. Foto: TV3

Lisbeth rundlurt av Atle før «Robinson»-øyrådet

(VG Nett) Lisbeth Larsen (27) legger ikke skjul på hva hun synes om rivalen Atle Hansen (45), som sørget for at hun ble sendt hjem fra «Robinson».

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL
Robinsonekspedisjonen - hjemmeside

- Det er ingen hemmelighet at jeg synes Atle er en tosk. Han og jeg fikk aldri noen kjemi, sier Lisbeth til VG Nett.

I kveldens «Robinson» var det over og ut for Lisbeth fra Karmøy. Atle fra Halden klarte å snu spillet, slik at David Sandem (29) fra Aurskog Høland berget skinnet sitt med nød og neppe. Atle valgte å svikte sin egen allianse, fordi han mente det var taktisk med tanke på egen vinning.

Atle: - Alle vil vinne

Atle er ikke sjokkert over at Lisbeth omtaler han som en tosk.

- Lisbeth er vel den bitreste i hele «Robinson», og jeg var skyld i at hun ble sendt hjem. Jeg lurte henne trill rundt og anstrengte meg for å få henne sendt hjem. Selvsagt gjør det meg til en tosk, flirer Atle - også kjent fra «Charterfeber».

Han klandrer ikke Lisbeth for at hun ble opprørt.

- Alle er jo med for å vinne. Jeg ville sikkert følt det samme hvis jeg var henne, sier han.

- Helt greit å ryke

Lisbeth på sin side forsikrer overfor VG Nett at hun ikke er bitter. Selv om om hun i kveldens episode beskriver Atle som «en Quisling», hevder Lisbeth at det var helt greit å ryke ut.

- Jeg hadde aldri bedt om å bli stemt ut, men da jeg først var ute, så var det ok. Likevel hadde jeg behov for å si hva jeg mente om Atle, forklarer hun.

Forut for utstemningen hadde nemlig Atle informert jentene i sin allianse om at han ville hjem. Han ba dem hjelpe ham med å få reise.

- Det skjedde så mye off record, som TV-produsentene dessverre ikke fikk med seg. Voldsomt mye drama, forteller Lisbeth.

Sa han ville hjem

- Atle klaget og bar seg og hevdet at han slet med motivasjonen. Han ville at vi skulle stemme på ham. Men vi hadde jo allerede blitt enige om å sende hjem David, så jeg ble så forbannet. Atle sto der og syntes veldig synd på seg selv og hadde hjemlengsel, forklarer Lisbeth.

Atle betror til VG Nett at han slett ikke ville hjem. Det hele var en test fra hans side.

- Jeg trengte bare en skikkelig bekreftelse på at de virkelig ville stemme på David. På den måten kunne jeg gå sammen med David og hans allianse og sende Lisbeth ut, forklarer Atle, som i kveld var privilegert ved å stille med dobbeltstemme.

Artikkelen fortsetter under bildet.

NYE ALLIERTE: David Sandem og Atle Hansen slo hodene sammen i kveldens epsiode. Til nå har de to vært i hver sin allianse. Foto: TV3

Angrer ikke

Lisbeth angrer ikke på noe hun gjorde. Hun mener hun kunne jobbet hardere for å få Atle ut, men samtidig presiserer hun at trivselen underveis i innspillingen var viktig.

- Egentlig visste jeg at jeg skulle ut. Når man kommer inn som utfordrer, som jeg gjorde, så er man der på nåde. Da skal man spille sinnssykt bra for å nå helt til topps. Man sitter ikke akkurat med jokeren når man kommer inn lenge etter de andre, sier Lisbeth.

Om hun har lite positivt å si om Atle, har hun helt andre følelser overfor David. Lisbeth var derfor ikke skuffet over at han ble sittende igjen, mens hun selv måtte dra.

- David er en kjempekar. Han tar mye plass og kan være irriterende, men han er en super fyr, sier Lisbeth til VG Nett.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

KVELDENS ØYRÅD: Ni ble til åtte i kveldens episode av «Robinson». Foto: TV3

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder