POPULÆR GJENG: Jason Priestley, Shannen Doherty og Luke Perry spilte Brandon, Brenda og Dylan i «Beverly Hills 90210». Foto: Scanpix

«Beverly Hills» får oppfølger

(VG Nett) Åtte år etter at de gikk av lufta, er det duket for en spinoff til «Beverly Hills 90210».

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

De rike ungdommene fra Beverly Hills gikk sin seiersgang verden over fra 1990 til 2000, før de satte punktum til fansens fortvilelse.

Men nå ser det ut til at serien får en slags fortsettelse i form av en oppfølger, eller såkalt spinoff. Bladet Hollywood Reporter melder at The CW Television Network er i full sving med å utvikle den nye TV-serien.

Produsententen død

«Beverly Hills 90210», med Jason Priestley, Tori Spelling, Jennie Garth, Shannen Doherty og Brian Austin Green i noen av de mest sentrale rollene, var produsert av den nå avdøde såpekongen Aarion Spelling. Darren Star var mannen bak ideen og den som skapte serien.

Star skal ikke være involvert i spinoffen.

Detaljene for serien og hvem som er aktuelle i rollene, er ikke kjent, skriver bladet. Om noen av de gamle traverne fra «Beverly Hills» stikker innom, gjenstår å se.

«Veronica Mars»-skaperen Rob Thomas skal angivelig ligge i skribentforhandlinger med TV-selskapet.

Gikk lei

Selv om den harde kjernen av skuespillere i «Beverly Hills 90210» var trofaste mot fansen gjennom 10 år, så gikk de lei mot slutten. Tori Spelling - datteren til Spelling selv - uttalte like før serien rundet av:

- I starten var de følelsesladede og virkelighetsbaserte dialogene mellom oss sentrale i handlingen. De siste par årene har de seriøse temaene måttet vike til fordel for endeløse seanser med tomt prat. Derfor har jeg begynt å kjede meg, noe som er plagsomt for en som tar jobben sin alvorlig, forklarte Tori.

Norske TV3 har jevnlig sendt serien i repriser på ettermiddagstid de siste åtte årene.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder