TV-STJERNE: Josh Radnor på en NBC-fest i mars i år. Foto: ANGELA WEISS / AFP

«How I Met Your Mother»-stjerne ilagt besøksforbud

Josh Radnor (44), best kjent fra hovedrollen i «How I Met Your Mother», ligger i saftig nabokrangel.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Feiden strekker seg flere år tilbake, og nå koker det skikkelig. Radnor hadde opprinnelig en avtale med naboene i Los Angeles om å få bygge ut en stor platting i bakhagen med forutsetning av at det var satt opp en murvegg og en sti mellom plattingen og naboeiendommen. Og det ble gjort.

«How I met Your Mother»: Konflikter i kulissene

I 2016 skal Radnor ha revet murveggen og utvidet plattingen, noe som året etter endte i heftig oppgjør og søksmål fra naboene. Plan- og bygningsetaten skal ha gitt naboene medhold i at byggverket skulle rives, mens Radnor gikk rettens vei med krav om å stoppe naboene fra å ødelegge uteplassen hans.

les også

Fansen raser mot serieslutt

Siden da har situasjonen tilspisset seg, og nå har naboene fått rettens medhold i å ilegge Radnor midlertidig besøksforbud. Forbudet går i praksis ut på at Radnor ikke har lov til å komme nærmere naboeiendommene enn syv meter, skriver nyhetsbyrået WENN.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

2010: «How I Met Your Mother»-stjernene under feiringen av episode nummer 100. F.v.: Josh Radnor, Cobie Smulders, Jason Segel, Alyson Hannigan og Neil Patrick Harris. Foto: Chris Pizzello / AP

les også

Holdt kreftsykdom hemmelig

Årsaken til det plutselige besøksforbudet er at skuespilleren og vennene hans – ifølge naboene – skal ha ropt og trakassert de andre beboerne og ansatte som jobber for dem. TMZ skriver at naboene også mener det er til sjenanse for omgivelsene at TV-stjernen ofte er i bar overkropp når han er utendørs.

Nabokrangel: Milliardæren dumper kampesteiner foran naboens hus

Det rettslige forbudet går i tillegg ut på at Radnor ikke kan snakke til naboene. 44-åringen er singel, men har venner boende hos seg.

Skuespilleren har ikke kommentert krangelen overfor mediene.

Bittert: Kappet naboens hus i to – se bildene

Radnor spilte rollen som Ted Mosby i kritikerroste og prisbelønte «How I met Your Mother» fra 2005–2014. Han har siden figurert i seriene «Mercy Street» og «Rise», og i sommer hadde han premiere på filmkomedien «Social Animals».

Lest denne? Hugget ned naboens trær – måtte betale 490.000 kroner

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder