Rune Andersen møtte fire kjærester

Under innspillingen av «Den store klassefesten» i går kveld fikk komikeren Rune Andersen møte fire av sine tidligere kjærester.

Rune Andersen (42) hadde med sin klasse fra Oddemarka ungdomsskole i Kristiansand da han i går konkurrerte mot Robert Stoltenbergs (39) klasse fra Lillestrøm videregående skole.

Den mest pikante avsløringen om kjendisenes fortid var definitivt detaljene rundt Rune Andersens heftige kjærlighetsliv i ungdommen.

- Jeg har vært sammen med fire av dem som går i klassen, sier Andersen, som også avslørte at han hadde vært sammen med tre av dem på samme tid.

- Jeg trodde faktisk at de var klar over det. Men det visste de ikke, og det kom som en liten bombe i dag. Men dette var fantastisk moro. Jeg har jo ikke sett dem på 21 år! smiler Andersen.

- Veldig hyggelig

Da Robert Stoltenberg og Rune Andersen skulle plukke ut sine klassekamerater som var plassert blant publikum, var det komikeren fra Kristiansand som kom dårligst ut.

- He, he. Jeg tror de var like overrasket som meg. De var heller ikke sikre på hvem alle var, sier Rune Andersen.

- De visste nok hvem du var?

- De har registrert det, tenker jeg. Men jeg tror det kom som et like stort sjokk for dem som for meg at jeg skulle begynne med dette, sier Andersen.

Robert Stoltenberg var også fornøyd med gårsdagens gjenforening.

- Det var veldig hyggelig å se klassen igjen. Men vi hadde klassefest for to år siden, og en del av oss har holdt sammen i ettertid, sier Robert Stoltenberg (39) til VG.

- Moro

«Den store klassefesten» har première på NRK1 lørdag 15. januar, og frem til påske sendes det ni programmer. Dan Børge Akerø (53) har tidligere ledet programmet i tre sesonger, og da han avsluttet tredjesesongen i 2001, ble det ny seerrekord med over 1,4 millioner seere.

- Vi er realistiske. Det er flere som ser på TV fredager, men vi håper vi kan klare én million seere. Gjør vi det, når vi målet vårt, sier Dan Børge Akerø.

- Har du savnet å være på skjermen?

- Jeg har vært mer enn nok på skjermen. Det er viktig å være borte i perioder, slik at folk ikke rekker å bli lei. Men det er veldig moro å være i gang igjen, sier Akerø.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder