Vil bli lørdagens nye TV-fjes

Dizzie-karene skal utfordre Dan Børge

TV

TØNSBERG (VG) Sigurd og Ronny hugger til i TV 2s nye lørdagssatsing: - Dere skal ikke se bort fra at vi ræpper hele showet!

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:24

Med tenna på tørk og hentesveis dukker de opp uanmeldt, og påstår VG venter på et intervju med dem, og ikke Yngvar Numme og Tor Erik Gunstrøm. Mens radarparet prater i munnen på hverandre, får vi vite at Sigurd og Ronny skal bistå Dizzie Tunes-veteranene med nytt TV-program til høsten.

- Numme ringte oss og spurte. Vi gikk på skole sammen i Porsgrunn, vet du, sier Sigurd.

- Og jeg ba om autografen en gang. Vet ikke hvorfor han lo av meg, men, minnes Ronny.

- Tror Numme egentlig trodde vi passet inn i reality-TV. Men vi ville ikke gjøre nakenscener, forteller Sigurd.

- I hvert fall ikke i dusjen, mumler Ronny.

- Omsider ble vi bedt om å kommentere det vanlige liv. Vi sitter mest på puben og løser problemer, og har klare meninger om alt. Alt fra boligpriser til fotballandskamper. Ryddige og fornuftige kommentarer. Vi har allerede bestemt oss for at ulver er snille dyr, og jegerne livsfarlige, presiserer Sigurd.

- Hva skal programlederne Numme og Gunstrøm gjøre da?

- De skal forsøke å være morsomme, men vi er bedre. Derfor bør de heller konsentrere seg om å intervjue gjestene sine, slår Ronny fast.

- Ja, det blir gjester. De sier det blir med gamle arbeidskolleger. Programmet har foreløpig arbeidstittel «Numme og Gunstrøm - før og nå». Så det blir litt tilbakeblikk i sort/hvitt og gamledager, supplerer Sigurd ivrig.

- Orkester blir det også, sier Ronny.

- Ja, det er en sann ære å få være med på dette, konkluderer Sigurd.

- Vi har jo ikke TV-erfaring engang. Sigurd har vært trailersjåfør, og jeg er pensjonert postmann. Så Numme og Gunstrøm får bare stole på oss. Det er viktig med folkelighet.

Utfordrere

Første program sendes 29. september, opplyser radarparet. I ti timelange lørdagssendinger skal duoene Numme-Gunstrøm og Sigurd-Ronny trolig utfordre «Den store klassefesten» på NRK.

- Vi har en svak anelse om at Akerø gjerne vil ha oss med i «Klassekampen» etter hvert.

- Det jo ikke sikkert Numme og Gunnstrøm får fornyet engasjementet sitt, sier Sigurd, etterfulgt av Ronny:

- Og da kan det lett bli Numme og Gunstrøm, med Akerø, mot oss! He, he, he . . .