TV-FAMILIE: Sarah Hyland som Haley, Ariel Winter som Alex, Eric Stonestreet som Cameron, Aubrey Anderson-Emmons som Lily, Jesse Tyler Ferguson som Mitchell, Julie Bowen som Claire, Ty Burrell som Phil, Sofiaa Vergara som Gloria, Rico Rodriguez som Manny, Nolan Gould som Luke og Ed O'Neill som Jay. Foto: ABC/Bob D'Amico

Én skal dø i «Modern Family»

Fansen må belage seg på å ta farvel med en av de populære rollefigurene.

«Modern Family» går inn i sin tiende sesong, men det blir store forandringer, røper Christopher Lloyd, en av serieskaperne, til Entertainment Weekly.

– Vi tar for oss noen store livshendelser i denne sesongen. Blant annet skal vi takle et dødsfall, som er noe de fleste familier må gå gjennom. Det er ikke enkelt på TV, fordi det er et så vanskelig tema. Samtidig er det feil hvis denne familien ikke skal måtte oppleve det, sier han.

les også

«Modern Family»-stjernen skilles

Hvem av skikkelsene som blir skrevet ut av serien på et så dramatisk vis, sier ikke Lloyd noe om. Heller ikke på hvilken måte vedkommende vil d». Men han forsikrer at det vil bli en gripende seanse som vil strekke seg over flere episoder.

Lloyd føler sterkt for alle rollefigurene og har lyst til å utvikle dem ennå mer.

– Mange av dem er helt andre personer enn de var da vi startet for ti år siden, sier han.

VETERANER: F.v.: Nolan Gould, Steve Levitan, Ariel Winter, Eric Stonestreet, Julie Bowen, Aubrey Anderson-Emmons, Jesse Tyler Ferguson og Ty Burrell på en pressevisning i fjor. Foto: AP

«Modern Family»-stjernene: Mishandling, brystreduksjon og frosne embryoer

Serieskaperne har ikke kontrakt med ABC ut over den kommende sesongen, men de håper at TV-kanalen vil gå for minst én runde til. Men skulle sesong ti bli den siste, så er handlingen tilpasset det.

les også

Matthew Perry på sykehus i tre måneder

– Får vi gjøre mer, så satser vi på det. Ender det opp med at vi pørvde, men ikke fikk det til, så blir dette uansett en fantastisk finale, sier Lloyd.

Husker du? Dette «dødsfallet» rystet TV-seerne

Første episode av «Modern Family» gikk på lufta i 2009. De mest kjente skuespillerne i staben er Ariel Winter, Ed O'Neill, Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson, Julie Bowen, Nolan Gould, Rico Rodriguez, Sarah Hyland, Sofia Vergara og, Ty Burrell. Flere av disse får over fire millioner i honorar per episode.

I Norge er det TV 2 Humor som sender den prisbelønte komiserien. Mens sesong 10 starter i USA om noen uker, ligger Norge én sesong bak skjema.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder