SPILLER USKYDLIGE GABRIELLA: Vanessa Hudgens (18) i «Hisg School Musical». Foto: Disney

Nakenskandale for «High School Musical»-stjerne

(VG Nett) Vanessa Hudgens (18) spiller uskyldige Gabriella i TV-suksessen «High School Musical». Men nå får imaget en ripe i lakken.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
High School Musical - hjemmeside

Både tenåringer og yngre barn har falt for TV-stjernene - og da spesielt for hovedrolleinnehaverne i filmene - Vanessa Hudgens (18) og Zac Efron (19) som spiller kjæresteparet Gabriella og Troy. Paret er sammen også i virkeligheten.

Bilde på nett

Noen små uskyldige kyss er det mest intime publikum får se i filmene. Derfor vekker det nå oppsikt at Vanessa, med sitt uskyldige vesen og sin yndige rollefigur, nå ufrivillig viser en helt annen side ved seg selv. Et angivelig frekt nakenfoto av henne dukket opp på nettet i går og skal siden ha spredt seg med lynets hastighet.

Vanessa nekter ikke for at det er hun som er avbildet. Hennes talsperson bekrefter overfor E! Online at det er Vanessa som er splitter naken, men at bildet ble tatt privat.

- Det er svært beklagelig at bildet har lekket ut til offentligheten, sier talspersonen.

Det er ikke kjent når bildet ble tatt eller under hvilke omstendigheter.

PAR I VIRKELIGHETEN: Vanessa Hudgens (18) og Zac Efron (19). Foto: Reuters

Suksessfenomen

De to TV-filmene «High School Musical» har ikke bare tatt USA med storm. Filmene har blitt en fenomen verden over. Da «High School Musical 2» ble vist på TV i USA nylig, satte den tidenes rekord på Disney Channel med over 17 millioner seere.

Disney Channel, som nå melker suksessen for alt den er vedt, har så langt ikke kommentert bildelekkasjen.

Les også:«High School»-hysteri

Les også:«High School Musical» på turné

Også soundtracket til filmen har vært en kjempesuksess. Det første albumet solgte 4,1 millioner i USA og lå også lenge på VG-lista. 5. oktober kan norske TV-seere se «High School Musical 2» på Disney Channel.

Les også:Årets hotteste kvinne og mann

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder