STJERNEKOKK: In tre år framover skal Jamie Oliver hjelpe hotellkjeden Scandic med å gjøre maten deres mer spennende. Foto: Reuters

Sjekk hva Jamie Olivers nye datter skal hete

(VG Nett) Det har aldri stått på kreativiteten til Jamie Oliver, ei heller når det kommer til å navngi barna. Fredag fikk Poppy og Daisy en lillesøster.

  • Merete Arnesen

Artikkelen er over 11 år gammel

Kjendis- og TV-kokken Jamie Oliver og hans kone Juliette, bedre kjent som Jools, fikk fredag sin tredje datter. Dette melder Heatworld.com.

Og mens de to førstefødte heter Poppy Honey (7) og Daisy Boo (snart 6), var det ikke til å unngå at Jamie Oliver ville dra på skikkelig til barn nummer tre.

Jenta som ble født natt til fredag 3. april har nemlig fått det flora-klingende navnet Petal Blossom Rainbow. «Petal» betyr som kjent «kronblad» på norsk, mens mellomnavnene oversettes til «å blomstre» og «regnbue».

Laget middag for verdensledere på termindato

En talsperson for familien på fem sier følgende i en pressemelding:

- Jamie og Jools Oliver er glade for å meddele ankomsten til Petal Blossom Ranbow i morges kl 02.46. Petal ble født på Portland Hospital i sentrale London, veide 3005 gram og både hun og Jools har det bra... Jamie og Jools er begge fullstendig betatt av Petal allerede og Jamie ser fram til to uker med pappapermisjon for å tilbringe kvalitetstid med sine fire nydelige jenter.

Se foto av Jamie, Jools og Petal her

Jamie Oliver hadde ansvaret for serveringen under G20-middagen i London onsdag i statsministeren Gordon Browns hjem i 10 Downing Street. Dette var samme dag som Jools hadde termin og Oliver innrømmet at han var litt bekymret.

- Vi snakker om de mest stressende 46 timene i livet mitt tror jeg. Kona min hadde termin i går, samme dag som vi laget middagen til Barack og de andre 20 verdenslederne, men heldigvis skjedde det ikke noe i går, sa Oliver i et intervju med Ryan Seacrest bare timer før Petal Blossom Rainbow kom til verden.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder