PÅ SKJERMEN: Nicki Minaj nøyer seg ikke bare med en musikkarriere. Nå vil hun også erobre TV-bransjen. Foto: Richard Shotwell , Ap

Nicki Minaj skal lage TV-serie

Popstjernen er klar for å innta TV-bransjen og lager serie basert på eget liv.

  • Ida Christine Johannessen

Artikkelen er over fire år gammel

Den amerikanske TV-kanalen ABC Familiy gikk tirsdag ut med en pressemelding om at artisten Nicki Minaj skal produsere og medvirke i en TV-serie basert på hennes eget liv.

– Dette er en av de mest unike eventyrene jeg noen gang har vært med på. Jeg kunne ikke vært mer stolt og spent på å få samarbeide med disse fantastiske menneskene om å gi verden noe helt spesielt, sier Minaj i en pressemelding.

Les også: Påstod han var Nicki Minaj - må i fengsel

Det blir en komiserie med en halvtime lange episoder. Serien skal ta for seg Minaj og familiens utvanding fra Trinidad tidlig på 90-tallet, hennes oppvekst i Queens og den personlige og musikalske utviklingen som ledet frem til hennes musikkarriere og kjendisstatus, skriver Entertainment Weekly.

Mandag twitret stjernen at en overraskelse var på vei og hintet til ABCs offentliggjøring av nyheten. Nå leter hun etter den som kan kan spille en ung Nicki Minaj.

– Jeg setter nå i gang et nasjonalt søkt for å finne den unge Nicki, skriver hun på Twitter.

Pilotepisoden er skrevet av Kate Angelo som tidligere har jobbet med serien «Will & Grace» og skal etter planen spilles inn i Queens i New York i vinter.

Les også: Nicki Minajs mor var skeptisk til Meek Mill

I tillegg til Minaj selv vil også Angelo stå som produsent av serien sammen med Aaron Kaplan, Stella Bulochnikov, Gee Roberson og Brian Sher. De tre sistnevnte har tidligere jobbet med Minaj på dokumentaren «Nicki Minaj: My Truth».

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Nicki Minaj saksøkt

  2. Underholdningsnytt

  3. Nicki Minaj slo Aretha Franklin-rekord

  4. Nicki Minaj i «krangel» med Miley under VMA-tale

  5. Påsto han var Nicki Minaj - må i fengsel

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder