TV-KOLLEGER: Michael Vartan, Jada Pinkett Smith og Marc Anthony har alle tre spilt i «Hawthorne». Foto: AP

Jada Pinkett Smith tas av TV-skjermen

(VG Nett) Sykehusserien «Hawthorne», med Jada Pinkett Smith (39) i hovedrollen, legges ned.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL
Hawthorne - hjemmeside

Etter at siste episode i sesong tre av dramaserien rullet over amerikanske TV-skjermer fredag, kunngjorde TV-kanalen TNT at «det var det».

«Hawthorne» legges ned. Det kommer ingen flere episoder av serien, hvor Will Smiths skuespillerkone har fylt rollen som sykepleieren Christina Hawthorne.

Nyheten blir trolig mottatt med stor skuffelse hos fansen. Den siste episoden rundet nemlig ikke av som en finale, men sluttet med et spenningsmoment, som nå blir uavklart for TV-seerne.

Skuespiller Michael Vartan (42), som spiller legekjæresten til Pinkett Smiths rollefigur, må også se seg om etter ny jobb.

Første sesong av TV-serien ble vist på TV3.

BENEKTER BRUDD: Will Smith (42) og Jada Pinkett Smith (39) - her på Grammy-utdelingen i februar i år. Foto: AFP

Rykteflom

Pinkett Smith har tøffe tider også privat. Selv om hun og ektemannen Will Smith (42) den siste uken hardnakket har forsikret at det ikke er knute på tråden mellom dem, hevder en rekke anonyme kilder det motsatte. Resultatet har vært store presseoppslag rundt stjerneparet, som har blitt betraktet blant de mest harmoniske i Hollywood.

Les også: - Ekteskapet ER i krise

Pinkett Smith har i den sammenhengen blitt koblet sammen med Jennifer Lopez' (42) nylig fraseparerte ektemann, latinstjernen Marc Anthony (42).

Sistnevnte, som også har hatt en sentral rolle i «Hawthorne», har avkreftet utroskapspåstandene.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder