RØK UT: Elin Gaustad (20) kom seg ikke til finalen i «X Factor». Foto: TV 2

Fortviler etter Elins X-it

(VG Nett) Elin Gaustad (20) klarte ikke å overbevise «X Factor»-dommerne enda en gang.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Den svaksynte 20-åringen rørte dommerne til tårer første gangen hun sto foran panelet, men onsdag holdt det ikke helt til finalen.

Exiten til Gaustad har ført til en mengde reaksjoner i VG Netts protokoll, og mange mener det var feil av dommer Peter Peters å ikke satse på 20-åringen.

- Helt horribelt at man ikke finner plass til Elin! Dyktigere sangerinne skal man leite lenge etter, raser Nick (22) fra Trondheim.

- Jeg og mannen min er ivrige «X Faktor»-tittere. Det var med lettere sjokk vi ble vitne til at Elin ikke kom videre. Jeg håper for TV 2s skyld at de har en lur plan for å få Elin inn igjen snarest! Hun er den eneste grunnen til at vi tok oss tid til å se på «X Faktor», og det er hennes plate vi vil vente på. Go Elin! Vi heier fortsatt på deg, skriver Mona og Niklas i Oslo i VG Netts protokoll.

Protokoll:Hvem synes du burde gått til finalen?

- Det var en stor tabbe av Peters å sende hjem Elin. Hun er best av alle, mener Rannveig.

TV 2 tror likevel ikke det er noen mulighet for en ny sjanse for Elin.

- Vi har tre dommere som har fått oppgaven å foreta utvelgelser basert på sin teft, kunnskap og erfaring på hva som fungerer. Peters valgte ut de fire som han mener fungerer best, sier Bjarne Laastad, informasjonsansvarlig i TV 2, til VG Nett.

- Vi føler vi står igjen med 12 fantastiske artister. Jeg tror aldri Norge har sett et så sterkt finaleheat. At folk engasjerer seg er bare veldig fint. Det kommer til å ryke ut fantastiske artister hver fredag fremover, fortsetter Laastad.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder