HOPPET TIL KØYS: Emil Løvstad og nykommeren Maria Isabel Fernandez ble årets første par til å ha sex i denne sesongen av «Paradise Hotel» Foto: TV 3
HOPPET TIL KØYS: Emil Løvstad og nykommeren Maria Isabel Fernandez ble årets første par til å ha sex i denne sesongen av «Paradise Hotel» Foto: TV 3

Årets første Paradise-sex

TV

(VG Nett) Like over påske får TV-seerne se Emil Ramsrud Løvstad (22) og Maria Isabel Fernandez (20) finne tonen på Paradise Hotel.

Publisert: Oppdatert: 26.03.10 16:59

Deltakerne i årets Paradise Hotel-sesong har ikke lagt skjul på at det ble mye sex inne på hotellet. En av dem som har gått hardest ut og lovet sex på TV er Emil Ramsrud Løvstad (22), og det er han som sammen med sin partner tar dyden av årets sesong.

- Kan skje

I episoden som sendes like over påske får TV-seerne se at Løvstad og den nye deltakeren Maria Isabel Fernandez har sex på TV. Fernandez kommer inn på hotellet samme uke, og etter en fuktig kveld ender hun og Løvstad opp i senga sammen.

- Jeg håper at dette er glemt om ett år. Det burde ikke skjedd, men alt kan hende når man sover i samme seng, sier Fernandez til Seher.no.

VGTV:Paradise-Emil: - Det ble ganske mye sex

Flere

Bartenderen Løvstad fortalte til VG Nett på premierefesten at det ble sex med flere jenter inne på hotellet. På spørsmål om han tenkte på at familien kom til å se ham, svarte 22-årngen:

- Jeg er ikke med på «Paradise Hotel» for å representere familien min.

Les også:Paradise-Emil: - Sex er en bonus

VG Nett har ikke kommet i kontakt med Løvstad eller Fernandez i løpet av dagen.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Her kan du lese mer om