TV-AKTUELL: Selma Blair, her på en filmpremiere for et par måneder siden hjemme i L.A., spiller i «The People v. O.J. Simpson». Foto: AFP

Selma Blair beklager flydrama: – Jeg skammer meg

TV-stjernen Selma Blair (43) legger seg langflat etter at hun i alkohol- og pillerus skapte stor oppstandelse på et fly mandag.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

«Jeg gjorde en stor feil i går. Etter en herlig tur med min sønn og hans pappa, blandet jeg alkohol og medisiner. Det fikk meg til å kollapse og si og gjøre ting jeg nå angrer dypt på», sier skuespilleren i en uttalelse gjennom bladet Vanity Fair.

Blair har selv postet en lenke til artikkelen med beklagelse på sin Twitter-side.

Den aktuelle episoden skapte overskrifter i de fleste store mediene. VG omtalte også stjernens sammenbrudd.

– Oppriktig lei meg

«Sønnen min satt med sin far og sov med høretelefonene på, takk og lov. Jeg ser svært alvorlig på det som skjedde, og jeg beklager overfor alle medpassasjerer og besetningen som ble forstyrret. Takk til de mennskene som hjalp meg. Jeg er ikke feilfri, og jeg skammer meg enormt over denne hendelsen. Jeg er oppriktig lei meg», sier 43-åringen, for tiden aktuell i rollen som Kris Jenner i «American Crime Story»-serien «The People v. O.J. Simpson» (TV3).

PÅ MOTEGALLA:Selma Blair på en motevisning i New York tidligere denne måneden. Foto: AFP

Ny O. J.-film: Gir svar på drapsgåten

Blair ferierte i helgen i Cancún i Mexico med ekskjæresten Jason Bleick (45) og parets fire år gamle sønn. Det var på vei hjem mot Los Angeles i et Delta Airlines-fly at Blair fikk et ukontrollert anfall, hvor hun gråt og kom med beskyldninger om en ikke navngitt mann.

Hentet i ambulanse

Flybesetningen varslet helsepersonell, og etter landing ble stjernen fraktet ut av flyet på båre og kjørt til sykehus i ambulanse. To sykepleiere som befant seg i flyet, skal også ha bistått frem til landing.

Episoden sto i kontrast til forrige uke gladmeldinger i sosiale medier. Torsdag i forrige uke twitret Blair om at de var klar f

Husker du? Blair på listen over de ti mest sexy filmscenene

Alenemor

Blair og Bleick gikk fra hverandre i 2012.

Da Blair tidligere denne måneden kastet glans over årlige Chrysalis Butterfly Ball i Brentwood i Los Angeles, snakket alenemoren om hvor høyt hun verdsetter det å ha blitt mamma:

– Jeg står opp kl. 05.45 hver morgen og er i full gang med lek kl. 05.47. Jeg fikk barn senere enn mange andre, og det minner jeg meg selv på hele tiden. Jeg har hatt hele livet på å leve og vet at gresset ikke alltid er grønnere på den andre siden. Jeg nyter hvert øyeblikk – det eneste jeg trenger mer av, er søvn, uttalte hun til People.

2006: Selma Blair skilles fra Zappa

Blair er kjent fra filmer som «Cruel Intensions», «Lovlig Blond» og «Purple Violets». Hun spilte også mot Charlie Sheen i «Anger Management» – og hun har kunne skilte med lukrative modelloppdrag på si. Sammen med resten av rollebesetningen i «The People v. O.J. Simpson» har hun fått massiv anmelderskryt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder