LAURA PALMER: Sheryl Lee, slik hun så ut sommeren 2014. Skuespilleren er med i oppfølgeren til «Twin Peaks». Foto:Alberto E. Rodriguez,Afp

«Laura Palmer» er med videre i «Twin Peaks»

Flere gladnyheter til Twin Peaks-fans: Sheryl Lee, som
spilte Laura Palmer, er med i «Twin Peaks»-oppfølgeren til David Lynch. Det er også Dana Ashbrook, som spilte Bobby Briggs.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

De gode nyhetene står i kø for fansen, som måtte klype seg selv i armen i fjor da det ble kjent at kultserien fra 1990 blir fulgt opp – av mesterne som skapte den i utgangspunktet: David Lynch og Mark Frost.

Forrige uke ble det kjent at Kyle MacLachlan som spilte den elegante, kaffeglade FBI-etterforskeren Dale Cooper kommer til å være med i den nye sesongen.

BOBBY HAR BLITT GRÅHÅRET: Dana Ashbrook som spilte Bobby Briggs i «Twin Peaks» Foto:,AFP

Fansiden Welcome to Twin Peaks har nå lagt ut en video hvor Sheryl Lee og Dana Ashbrook bekrefter at de er med. Sheryl Lee spilte Laura Palmer, ungjenta som ble drept i «Twin Peaks». Men fansen vet selvsagt at Lee også portretterte Lauras mørkhårede kusine, Maddie Ferguson i serien, og diskusjonene går nå på hvem av karakterene Lee skal spille.

Det ryktes også at Sherilyn Fenn, som spilte Audrey Horne og fikk svært mange beundrere, skal være med i oppfølgeren, men det er foreløpig ikke hundre prosent bekreftet.

Dana Ashbrook, som har rukket å få en helgrå manke siden sist, skal også være med. Han spilte kjekkasen Bobby Briggs som var Lauras kjæreste da hun forsvant.

Den nye sesongen kommer til å bestå av ni episoder produsert for Showtime, og produksjonen er ventet å starte i løpet av året. Premieren er satt til en gang i 2016–25 år etter at serien sist benket seere fremfor TV-skjermene over hele verden.

VG besøkte alle innspillingsstedene til filmen i 2008. Se stor bildespesial og les saken her!

«WRAPPED IN PLASTIC»: Ikonisk bilde fra «Twin Peaks», Sheryl Lee som en død Laura Palmer. Foto:,LYNCH/FROST PRODUCTIONS / Album

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder