Skavlan og Persbrandt bretter ut sjalusidramaet på TV

For første gang snakker de to om sjalusidramaet som utspant seg utenfor døren til leiligheten til Skavlan og Maria Bonnevie i 2006.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Jeg var en slags «figurant» i hans biografi, forteller Fredrik Skavlan i innslaget med Mikael Persbrandt i sesongpremieren på «Skavlan» på TV 2 i kveld. Også komiker og tidligere Eurovision-programleder Petra Mede er gjest.

Bakgrunnen for den åpenhjertige praten er at Fredrik Skavlan er samboer med skuespiller Maria Bonnevie, Persbrandts ekskjæreste.

I biografien «Så som jag minns det» som kom ut tidligere i år, utbroderte svenske Persbrandt livets oppturer og ikke minst nedturer. Blant annet snakker han for første gang om hvordan sjalusien rammet ham da Maria Bonnevie, som han hadde vært sammen med fra 1998 til 2005, innledet et forhold til Fredrik Skavlan.

FORELDRE IGJEN: Fredrik Skavlan (51) og skuespiller Maria Bonnevie (44) fikk sitt tredje barn sammen tidligere i sommer. Foto: Frode Hansen

les også

Beruset og sjalu Mikael Persbrandt konfronterte Fredrik Skavlan

– Men jeg har aldri fortalt denne historien, sier Fredrik Skavlan i kveldens program og utfordrer Persbrandt til å lese opp avsnitt fra biografien sin som Skavlan har markert.

«Stakkars Maria og Skavlan, de hadde ingen anelse om hvordan de skulle takle denne berusede gærningen på den andre siden av døren», skriver Persbrandt om da han i sjalusi og raseri oppsøkte ekskjæresten hjemme i hennes leilighet.

les også

Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie har fått barn

– Driver jeg gjøn med meg selv nå, spør Perbrandt et stykke ut i høytlesningen.

Da dramaet utspant seg hadde det gått ett år siden forholdet til Bonnevie tok slutt, fordi Persbrandt var blitt avslørt i en utroskapsaffære med Sanna Lundell, som han i dag fortsatt er sammen med. Men til tross for bruddet, tente Persbrandt på alle plugger da han hørte om Bonnevies nye romanse.

«Nyheten hugg tak i meg», skriver filmstjernen, som for norske TV-seere kanskje er best kjent fra «Beck».

Det er for øvrig ikke første gang Mikael Persbrand er gjest hos Skavlan, men sjalusidramaet som utspant seg utenfor døren til leiligheten på Sødermalm i Stockholm, har aldri vært et tema tidligere.

GJEST: Fredrik Skavlan inviterte samboerens ekskjæreste i TV-studio igjen. Her fra sesongpremieren på TV 2 i kveld. Foto: TV 2

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder