Asgeir innlagt på sykehus

Har dobbeltsidig lungebetennelse

Selv sjefen over alle sjefer blir syk - i helgen ble Asgeir Borgemoen lagt inn på sykehus med dobbeltsidig lungebetennelse.

ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

Men TV-stjernen Asgeir har ikke mistet humøret:

- Når jeg blir sjuk, holder det ikke med en liten forkjølelse, nei! Da blir det KRAFTIG lungebetennelse, sier Asgeir Borgemoen.

For en tid tilbake ble sjefen over alle sjefer KJEMPE-forkjølet:

- Jeg fikk halsbetennelse og fikk en voldsom hoste. Etter hvert ble jeg tungpustet og fikk kraftig feber. Da jeg dro på legevakten fredag, konstaterte de at jeg hadde lungebetennelse, forteller barnas store helt.

Rosa putetrekk

Rødtoppen tilbrakte derfor helgen på Lovisenberg sykehus, der den signalrøde hårmanken hans skapte et lite problem: Den farget nemlig putetrekkene rosa!

Mandag ble Asgeir Borgemoen utskrevet.

- Nå er jeg på tur opp igjen, forsikrer Asgeir. Han er likevel sykmeldt frem til mandag - uten at det skal gå ut over TV-innsatsen hver fredag.

- "Fritt Fram"-episodene er spilt inn lang tid i forveien, så dette går ikke ut over barna, sier Asgeir på telefon fra balkongen.

- Jeg måtte ut for å trekke frisk luft og se på sola.

- Du røyker vel ikke?

- Nei, det klarer jeg ikke! Det er full stopp!

Når Asgeir Borgemoen skal ta det med ro og ligge på sofaen, holder det ikke med raske langrennsløpere på TV fra ski-VM i Lahti.

- Jeg ser heller på fly og raske biler på Discovery Channel, sier han.

Spellemann-nominert

130 000 barn mellom tre og 11 år følger Asgeir hver fredag - 90 prosent av alle barn som ser på Tv akkurat da. Men også 150 000 voksne følger med.

Neste helg er Asgeir Borgemoen nominert til Spellemannpris for barneplaten "Fritt Fram".

2. mars er han også aktuell med ny barneplate.

- På denne CD'en synger jeg sammen med Ville, og det er mange fine sanger, lover han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder