Sarah spydde på direkten

TV

TV2-programleder Sarah Natasha Melbye opplevde alle programlederes mareritt: Hun ble syk og spydde under en direktesending.

Publisert: Oppdatert: 19.03.04 09:53

- Jeg var fin da jeg startet sending. Men midt i sendingen under intervjuet med kulturministeren ble jeg brått litt uvel. Jeg spydde på direkten. Det er alle programlederes mareritt. Det er aldri gøy når sånt skjer under en direktesending. Men det er slik man aldri kan forutse, sier Sarah Natasha Melbye.

Rundt hjørnet

- Spydde du på noen av gjestene?

- Nei, jeg klarte å komme meg rundt hjørnet, smiler Sarah - og peker på et hjørne som ligger ti meter unna sofaen på utestedet Soho i Oslo, hvor programmet sendes fra.

Heldigvis hadde Sarah erfarne TV-gjester på besøk i studio som reddet situasjonen. I et par minutter holdt de praten i gang seg imellom:

- Da er det fint med proffe folk som Agnete Haaland og Valgerd Svarstad Haugland i studio. De fortsetter praten, forklarer Sarah.

Deretter gikk man direkte til ferdiglaget innslag før bandet i studio introduserer seg selv og avslutter sendingen. Den vanlige TV-seere hadde ingen anelse om hva som har foregått i kulissene.

- Jeg har et bra apparat rundt meg som fikset tingene greit. The Show Must Go On, sier Sarah.

Ikke på radio

- I dag klarer jeg å le av det, tilføyer TV2-programlederen, som i går var smilende tilbake i programlederstolen i kulturshowet - som skal presentere det «beste, morsomste, særeste, mest provoserende, vakreste, vanligste og mest unike fra norsk kulturliv», ifølge egenreklamen.

Etter forrige torsdags TV2-program har Sarah også vært borte fra sine daglige sendinger på Kanal24, men hun ønsker ikke å si hva som feiler henne.

- Jeg kommenterer ikke helsetilstanden min i VG, sier Sarah Natasha Melbye.