JEVNGAMLE FRIERE: I fjor var 40-åringene den store overraskelsen i «Ungkaren 20 vs. 40». I år er det 30-åringene May Flisram (f.v.) og Therese Bull-Engelstad som kommer uanmeldt til Sør-Afrika. Foto: EIVIND GRIFFITH BRÆNDE
JEVNGAMLE FRIERE: I fjor var 40-åringene den store overraskelsen i «Ungkaren 20 vs. 40». I år er det 30-åringene May Flisram (f.v.) og Therese Bull-Engelstad som kommer uanmeldt til Sør-Afrika. Foto: EIVIND GRIFFITH BRÆNDE

TV-ungkarens nye fristerinner

Sjalusidrama i sjekkereality

TV

30-åringene May Flisram og Therese Bull-Engelstad står for den hemmelige alderstvisten i årets utgave av «Ungkaren 20 vs. 40».

Publisert:

De to damene kastes nemlig inn i kampen om den jevngamle TV-beileren Jørgen Festervoll (30) i program fem. Dermed får 20- og 40-åringene to nye konkurrenter å bryne seg på i det allerede tøffe sjekkeprogrammet.

- Ingen av dem hadde ventet at noe slikt skulle skje, og flere var derfor helt i sjokk da de så oss ved bassengkanten for første gang. Flere ble også forbannet, og ba oss nærmest om å ryke og reise hjem til Norge igjen, forteller May til VG.

30-åringene ankom innspillingsstedet i Sør-Afrika to uker etter de andre deltagerne, men var likevel totalt uvitende om aldersvrien før de fikk beskjed fra TVNorges talskvinne på flyet nedover.

- Vi visste ingenting, og jeg husker jeg spurte casting-folkene om hvorfor jeg som 30-åring ble hentet inn til ungkaren. Likevel ble jeg ikke sur da jeg fikk høre sannheten. De skulle jo lage god TV ut av det, og sånne overraskelser er jo bare morsomme, smiler Therese.

På tross av den kjølige velkomsten fra de andre deltagerne, fikk de god kontakt med hovedpersonen selv i løpet av oppholdet. Men ingen av dem følte at de hadde noen store fordeler på grunn av alderen i begynnelsen av serien.

Artikkelen fortsetter under bildet!

- Mange 20-åringer er godt voksne for alderen, mens flere 40-åringer er unge til sinns. Slik var det også med flere av jentene og damene i Sør-Afrika. Derfor handlet det mye om å finne ut om kjemien mellom Jørgen og oss stemte.

- Vi var jo også nødt til å begynne helt fra scratch i motsetning til de andre som begynte å bli godt kjent, innrømmer Therese.

Jørgen Festervoll forteller at han ble tatt på senga da to jevngamle TV-friere ankom ungkarshuset.

- Jeg trodde de var noen assistenter i produksjonsselskapet som skulle fortelle meg noe, så jeg ble rimelig overrasket da jeg forsto at det var jenter som skulle være med videre i programmet. Men det var jo så klart veldig hyggelig, sier han til VG.

Her kan du lese mer om