STJERNEPAR: Eddie Cibrian (36) og LeeAnn Rimes (26). Foto: AP og Reuters

«CSI»-stjerne skilles etter trekantdrama

(VG Nett) TV-stjernen Eddie Cibrian har kommet sin forsmådde kone i forkjøpet og søkte mandag om skilsmisse.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
LeAnn Rimes - hjemmesideYahoo Small Business - Cheap Domains, Web Hosting, Website Builder, Ecommerce SolutionsLeAnn RimesEddie Cibrian

Det begynte med rykter på nyåret om at gifte Eddie Cibrian (36) hadde innledet et forhold til motspilleren i filmen «Nortern Lights», den gifte countrystjernen LeAnn Rimes (26).

Lenge blåste både Cibrian og Rimes av spekulasjonene, til tross for at Cibrians kone gjennom åtte år, Brandi Glanville, gikk ut i pressen med sin mistanke om Rimes' «jakt» på ektemannen.

Brudd for begge

I sommer valgte likevel Rimes å forlate ektemannen Dean Sheremet, som hun giftet seg med i 2002 - bare 19 år gammel. Ikke lenge etter flyttet Cibrian fra kona. I forrige uke kom også de første bildene av Cibrian og Rimes sammen - tydelig forelsket på en konsert. Siden har ikke paret lagt skjul på at de er sammen.

- Uforenlige forskjeller

Mens Cibrians forsmådde modellkone, som han har to barn med, i forrige uke gikk ut og slaktet mannens eskapader, har Cibrian forholdt seg taus. Brandi Glanville har forsikret i bladintervjuer at hun vil søke om skilsmisse fra ektemannen, fordi «det ikke var denne mannen hun giftet seg med». Men Cibrian kom kona i forkjøpet. Mandag sendte han selv inn skilsmissesøknaden, skriver bladet People.

- Ja, han har søkt om skilsmisse, og jeg har akseptert det, bekrefter Glanville til bladet.

- Vi snakket med hverandre i går. Vi skal skilles, uttaler den forsmådde kona.

YOUTUBE: Se klipp fra filmen som fikk de to til å forelske seg

Cibrian har oppgitt standardfrasen «uforenlige forskjeller» i søknaden, og ber om å få delt omsorg for sønnene på seks og to år.

Drar på ferie

- Nå skal de på ferie sammen til Mexico. jeg gleder meg til å se bildene, lyder det bittert fra Glanville som tidligere i sommer hevdet at det er Rimes som ikke lot ektemannen hennes være i fred, og at Cibrian hadde måttet gå til anskaffelse av nytt, hemmelig telefonnummer for å få fred for den berømte countryartisten.

- LeAnn er en forfølger, tordnet Eddies kone via bladet Us Weekly.

- Hun nekter å gi oss fred - det er både skremmende og skammelig. Mange vil nok si at «it takes two to tango», og jeg innser det. Men én gang må LeAnn slutte å by ham opp til dans, lød det i tiraden fra Brandi.

Nå har altså historien fått et helt annet utfall.

Cibrian er blant annet kjent fra TV-serier som «Sunset Beach», «CSI» og «Ugly Betty».

Rimes' produsent - og låtskriverektemann Dean Sheremet har ikke kommentert saken.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder